JEZIVO OTKRIĆE, PRONAĐENO TELO U REZERVOARU ZA VODU! Pola grada sada je u strahu od trovanja

Autor:

Svet

20.03.2024

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnici gradskog vodovoda otkrili su telo u rezervoaru u utorak dok su obavljali rutinske obilaske

JEZIVO OTKRIĆE, PRONAĐENO TELO U REZERVOARU ZA VODU! Pola grada sada je u strahu od trovanja

Foto: pixabay.com

Telo muškarca pronađeno je u rezervoaru koji snabdeva pijaćom vodom delove grada Ročestera u američkoj državi Njujork zbog čega su gradski zvaničnici savetovali stanovnicima da iz predostrožnosti prokuvaju vodu pre upotrebe.

Policijski ronioci su iz vode izvadili telo odraslog muškarca, saopštile su vlasti, navodeći da još nisu poznate okolnosti smrti, preneo je AP.

Radnici gradskog vodovoda otkrili su telo u rezervoaru Hajlend park u utorak dok su obavljali rutinske obilaske, rekli su zvaničnici.

Prema njihovim rečima, akumulacija je odmah isključena sa javnog vodovoda i biće očišćena.

Testiranje je pokazalo da je voda bezbedna za piće, a upozorenje za prokuvavanje vode izdato je za nekoliko naselja iz predostrožnosti, rekli su zvaničnici.

U odvojenom zločinu, Huan Tehedor Beron, Amerikanac meksičkog porekla priznao je u ponedeljak na sudu krivicu za ubistvo koje se dogodilo 2022. godine na Havajima.

Beron (25) se izjasnio krivim za ubistvo Gerija Rubija (73). Kao deo sporazuma o priznanju krivice, tužioci neće tražiti doživotnu kaznu bez mogućnosti uslovnog otpusta.

Tužioci će Upravi za pomilovanje Havaja preporučiti minimalni rok od 20 godina zatvora, prema sporazumu o priznanju krivice.

Prema sudskim dokumentima, Beron je ubio Rubija, zalio njegovo telo cementom i planirao na prevaru preuzeti vlasništvo nad njegovim automobilom i kućom u poznatom turističkom naselju Loa Ridž na Havajima.

Podaci o imovini pokazuju da je Rubi 2020. kupio kuću za gotovo 2,2 miliona dolara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading