UBIO GA I ZAZIDAO U KADU! Stravičan zločin potresao poznato letovalište

Autor:

Svet

19.03.2024

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo u fazi raspadanja vlasti su iskopale iz kade u martu 2022. i to nakon što je njegov brat rekao policiji da se nije nedeljama čuo s njim

UBIO GA I ZAZIDAO U KADU! Stravičan zločin potresao poznato letovalište

Foto: Honolulu Police Department

Huan Tehedor Beron, Amerikanac meksičkog porekla priznao je u ponedeljak na sudu krivicu za ubistvo koje se dogodilo 2022. godine na Havajima.

Beron (25) se izjasnio krivim za ubistvo Gerija Rubija (73). Kao deo sporazuma o priznanju krivice, tužioci neće tražiti doživotnu kaznu bez mogućnosti uslovnog otpusta.

Tužioci će Upravi za pomilovanje Havaja preporučiti minimalni rok od 20 godina zatvora, prema sporazumu o priznanju krivice.

Prema sudskim dokumentima, Beron je ubio Rubija, zalio njegovo telo cementom i planirao na prevaru preuzeti vlasništvo nad njegovim automobilom i kućom u poznatom turističkom naselju Loa Ridž na Havajima.

Podaci o imovini pokazuju da je Rubi 2020. kupio kuću za gotovo 2,2 miliona dolara.

Rubijevo telo u raspadanju vlasti su iskopale iz kade u martu 2022. i to nakon što je njegov brat rekao policiji da se nije nedeljama čuo s njim.

Rubijeva poslednja poruka bratu spominje da je upoznao Huana, odnosno novu ljubav, i da je dosta mlađi od njega, saopšteno je iz policije.

Policija je rekla da je Beron prekrio cement talogom od kafe kako bi prikrio miris.

Užasan zločin potresao je sve stanovnike naselja na Havajima koji su bili jako ljuti zbog svega, budući da je uvek Loa Ridž važio za mesto puno harmonije i dobrote među ljudima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading