ŽESTOK NAPAD NA RUSIJU TOKOM NOĆI! Eksplozije širom zemlje, gradovi zasuti dronovima! (VIDEO)

Autor:

Svet

12.03.2024

06:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvršen napad na Rusiju dronovima.

ŽESTOK NAPAD NA RUSIJU TOKOM NOĆI! Eksplozije širom zemlje, gradovi zasuti dronovima! (VIDEO)

Foto: printscreen/X

Tokom noći i jutra na Rusiju je izveden napad dronovima, a eksplozije su zabeležene širom zemlje.

U gradu Orelu, nakon žestokog napada je izbio požaru jednom naftnom skladištu.

Kako je rekao guverner Andrej Kličkov, cisterna sa naftnim derivatima se zapalila u skladištu nafte u Orelu nakon pada neprijateljskog drona. Istakao je da žrtava na svu sreću nije bilo, kao i da vatrogasne ekipe rade na lokalizivanju požara.

Jake eksplozije su se čule i u Kursku, gde je ruska vojska odbila napad bespilotnih letelica. Detonacije su zabeležene i u oblastima Moskve, Tule, Brjanska, Belgoroda i Saknt Peterbuga, prenosi Informer.

 

Gleb Nikitini, guverner oblasti Nižnji Novgorod, u svom obraćanju je istakao da u utorak ujutru, bespilotne letelice napale objekat kompleksa goriva i energije u industrijskoj zoni Kstov.

 

Takođe, Nikitini navodi da je požar izbio na jednom od postrojenja za preradu nafte.

- U prepodnevnim satima bespilotne letelice napale su industrijsku zonu Kstovo, objekat kompleksa za gorivo i energetiku. Sada specijalne službe rade na licu mesta, koristeći sve potrebne snage i sredstva da lokalizuju požar na jednom od naftnih derivata - rekao je Nikitin. 

 

 

Na društvenim mrežama se šire snimci napada na Rusiju, kao i jakih eksplozija i detonacija širom zemlje, ali i požara koji su zahvatili pojedine gradove nakon napada bespilotnim letelicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading