NAVALJNI BIO ZLOSTAVLJAN NAKON SMRTI? Udovica Julija iznela JEZIVE detalje suprogove smrti, pa se dotakla i Putina: On nije političar, već KRVAVI monstrum!

Autor:

Svet

28.02.2024

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranije je očajna udovica optužila ruskog predsednika Vladimira Putina za smrt svog supruga Alekseja Navaljnog.

NAVALJNI BIO ZLOSTAVLJAN NAKON SMRTI? Udovica Julija iznela JEZIVE detalje suprogove smrti, pa se dotakla i Putina: On nije političar, već KRVAVI monstrum!

Foto: Tanjug/AP

U emotivnom obraćanju u Evropskom parlamentu, Julija Navaljna je iznela šokantne tvrdnje o zlostavljanju tela svog supruga, Alekseja Navaljnog, nakon njegove smrti u arktičkom zatvoru.

Očajna udovica je optužila ruskog predsednika Vladimira Putina za smrt svog supruga, nazivajući ga "krvavim monstrumom" i ističući da se ne suočava sa političarem već sa osobom koja je odgovorna za brutalno ubistvo, prenosi Alo.

Sahrana Alekseja Navaljnog: Miran događaj ili mogući sukobi?

Sahrana Putinovog kritičara trebalo bi da se održi na Borisovskom groblju, nakon oproštajne ceremonije u okrugu Marjino. Međutim, postavlja se pitanje da li će to biti miran događaj ili će policija morati da reaguje, s obzirom na tenzije između vlasti i pristalica Navaljnog. Kremlj je upozorio građane da ne iskoriste sahranu kao povod za proteste, dok je Jarmiš pozvao pristalice da stignu unapred kako bi odali počast.

Reakcije na optužbe i kontroverze oko smrti Alekseja Navaljnog

Kiril Budanov, šef ukrajinske odbrambene obaveštajne službe, izjavio je da je Aleksej Navaljni umro prirodnom smrću, tačnije od krvnog ugruška. Ovo izaziva kontroverze i sumnje među javnošću, dok je Julija Navaljna insistirala na tome da se telo njenog supruga vrati kako bi ga mogla sahraniti. Takođe, Moskovski gradski sud osudio je Navaljnog na 19 godina zatvora zbog "ekstremizma" u avgustu 2023. godine, što je dodatno podgrejalo tenzije u vezi sa celokupnim slučajem.

Ovo emotivno i kontroverzno obraćanje Julije Navaljne u Evropskom parlamentu izazvalo je dodatnu pažnju javnosti i postavilo mnoga pitanja u vezi sa smrću i sahranom Alekseja Navaljnog.

(Alo)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading