PUTIN ĆE PLATITI ZA OVO! Oglasila se supruga preminulog Alekseja Navaljnog, za predsednika Rusije imala je JOŠ JEDNU poruku

Autor:

Svet

16.02.2024

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt lidera ruske opozicije snažno je odjeknula danas širom sveta

PUTIN ĆE PLATITI ZA OVO! Oglasila se supruga preminulog Alekseja Navaljnog, za predsednika Rusije imala je JOŠ JEDNU poruku

Foto: Credit: Not supplied / WillWest News / Profimedia

Supruga Alekseja Navaljnog Julija oglasila se nekoliko sati posle informacije da joj je muž preminuo u zloglasnom zatvoru "Polarni vuk" u Arktiku.

Julija Navaljnaja govorila je danas na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji, nekoliko sati nakon što je saopšteno da je suprug Aleksej preminuo u zatvoru u Rusiji.

Supruga Navaljnog kaže da je Putin "lično odgovoran" za smrt njenog supruga Alekseja.

"Vladimir Putin je lično odgovoran za sve užasne stvari koje rade mojoj zemlji", rekla je ona.

Ona je dodala da ne zna da li da veruje u užasnu vest koju su saopštile ruske vlasti.

"Dugi niz godina ne možemo da verujemo Putinu i njegovoj Vladi. Uvek lažu. Ali ako je ovo istina, želim da Putin i svi oko njega znaju da će odgovarati za sve što su učinili našoj zemlji i mojoj porodicu. I ovaj dan će doći vrlo brzo", rekla je ona.

Ona je na kraju pozvala zajednicu da se pozabavi tim slučajem.

Na kraju govora Julija je dobila veliki aplauz svih prisutnih.

Podsetimo, kancelarija Federalne kazneno-popravne službe Rusije za Jamalo-Nenecki autonomni okrug saopštila je ranije danas da se Navaljni osećao loše posle šetnje i izgubio svest, nakon čega je neuspešno reanimiran, a uzork smrti se utvrđuje.

Navaljni je služio kaznu zatvora od 30 godina, a bio je poznat kao oštar kritičar Kremlja, prenosi Telegraf.rs.

Vladimir Putin nije se oglasio povodom smrti svog najvećeg i realno, jedinog pravog političkog protivnika kojeg je imao poslednjih godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading