TAKER KARLSON VEĆ INTERVJUISAO PUTINA! Evo ŠTA je američki novinar najviše želeo da čuje od predsednika Rusije

Autor:

Svet

07.02.2024

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki novinar pompezno je u utorak potvrdio da je u Moskvi i da čeka predsednika Rusije za razgovor

TAKER KARLSON VEĆ INTERVJUISAO PUTINA! Evo ŠTA je američki novinar najviše želeo da čuje od predsednika Rusije

Foto: Tanjug/AP

Američki novinar Taker Karlson već je intervjuisao ruskog predsednika Vladimira Putina u utorak, potvrdio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"Da, mogu ovo da potvrdim", rekao je Peskov u sredu odgovarajući na pitanje novinara da li je američki novinar intervjuisao Putina dan ranije.

Upitan da govori o utiscima predsednika o razgovoru, Peskov je rekao da će i sami novinari imati priliku da to ocene kada intervju izađe.

"Kako bude pripremljeno, biće objavljeno, a onda ćete imati priliku da formirate sopstvene utiske", rekao je Peskov.

Potvrda Dmitrija Peskova iznenadila je sve jer je Karlson na društvenoj mreži X u utorak napisao da se nalazi u Moskvi ali ne i da je već uradio intervju!

"Ovde smo da intervjuišemo predsednika Rusije, Vladimira Putina. To ćemo uskoro i uraditi", rekao je Taker Karlson u objavi na društvenoj mreži X.

Taker Karlson pričao je sa Vladimirom Putinom najviše o "specijalnoj vojnoj operaciji" u Ukrajini i narušenoj slici ove države u svetu.

Karlsonova ideja, očito i realizacija intervjua nije naišla na dobrodošlicu u SAD. Brojni mediji i analitičari utrkivali su se ovih dana ko će više da napadne američkog novinara što je potegao do Moskve da priča s "jednom takvom osobom kao što je Putin", kako su pisali u tekstovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoma

08.02.2024 23:03

Ocito da zapad boli sto oni nemaju bar jednog predsednika kao sto je Putin. Rusija ima pravo da intervenise gde god se pojavi nacizam.