VELEOBRT U ZLOČINU KOJI JE ŠOKIRAO ŠPANIJU! Pored tela pronađeni buket cveća i nož: Marko priznao ubistvo Paole, telo Albanke sakrio u zidu! (VIDEO)

Autor:

Svet

30.01.2024

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U šokantnom obrtu događaja, italijanski državljanin Marko R. uputio je pismo španskom istražnom sudu priznajući ubistvo svoje partnerke Paule u maju prošle godine.

VELEOBRT U ZLOČINU KOJI JE ŠOKIRAO ŠPANIJU! Pored tela pronađeni buket cveća i nož: Marko priznao ubistvo Paole, telo Albanke sakrio u zidu! (VIDEO)

Foto: SOS Desaparecidos

Međutim, on uporno negira umešanost u smrt Sibore Gagani, italijanske državljanke albanskog porekla, koja je stradala 2014. godine u Malagi.

Prema rečima R., ubistvo Paule se dogodilo nakon žučne svađe u kojoj ju je zgrabio za vrat i bacio na pod. Špankinja je, navodno, pokušala dozvati pomoć, ali je Marko R. ponovno napao, ovog puta fatalno.

On tvrdi da se ne seća detalja tog trenutka, navodeći da je u panici napustio mesto zločina.

Iako tvrdi nevinost u vezi sa smrću Gagani, R. je priznao da je sakrio njeno telo, izrazivši žaljenje zbog činjenice da je počinio nešto tako odvratno.

Telo Sibore Gagani, koje je pokazivalo tragove nasilja, pronađeno je prošlog juna u stanu koji je delila sa Markom R., skriveno u drvenoj fioci punoj kreča. Pored tela žene, pronađeni su nož i buket cveća, prema izveštaju španskog lista El Pais.

Marko R. je naveo da je postao religiozan tokom boravka u zatvoru, ističući da je razvio "veoma blizak odnos s Bogom i potpuno se kaje" kao razlog za priznanje ubistva Paule.

Španske vlasti intenziviraju istragu kako bi utvrdile sve okolnosti ovih tragičnih događaja i istražile Markovu ulogu u smrti Sibore Gagani.

Podsetimo, telo mlade žene pronađeno je zazidano u zid devet godina nakon što je nestala na Kosta del Solu. 

Osumnjičeni Italijan Marko Gajo Romeo (45) priveden je zbog ubistva druge bivše partnerke, Paule (28), 17. maja.

Nakon što je osumnjičeni uhapšen, priznao je i ubistvo ranije devojke Sibore kada je video da u policijskoj stanici visi njen poster na kom piše da je nestala.

Španski policajci počeli su da traže posmrtne ostatke Sibore Gagani (22) ubrzo nakon što je njen bivši dečko priznao da ju je ubio.

Paula i Marko suz živeli u odmaralištu Toremolinosu na obali Kosta del Sol u južnoj Španiji.  Paula (28), navodno je 14 puta izbodena od strane Romea, koji je otac jednog od njeno troje dece. 

Prema izvorima, on je priznao da je koristio kiselinu da rastvori njeno telo. Kada je španska policija 6. juna pretražila bivši stan para, otkrila je užasavajuće Siborine ostatke u vreći za otpatke napunjenoj iza zida.

Romeo je dugo tvrdio da je njegova bivša devojka napustila stan sa svim svojim stvarima. Međutim, Siborini rođaci su odmah posumnjali da on stoji iza njenog nestanka nakon što su čuli da je uhapšen zbog ubistva Paule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading