TETURALI SE IZGUBLJENI I BOSI PO SELU: Beba i četvorogodišnjak ŠMRKALI KOKAIN! Policija im uhapsila roditelje i saznala SKANDALOZNU ISTINU

Autor:

Svet

30.01.2024

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećni mališani najverovatnije su mislili od kokaina da je nešto drugo i bezazleno

TETURALI SE IZGUBLJENI I BOSI PO SELU: Beba i četvorogodišnjak ŠMRKALI KOKAIN! Policija im uhapsila roditelje i saznala SKANDALOZNU ISTINU

Foto: shutterstock

Španska Nacionalna policija uhapsila je roditelje dva maloletnika koji su pronađeni tokom vikenda kako sami lutaju kroz mesto Sorija, nakon čega su odvedeni u bolnicu gde je otkriveno da su deca pozitivna na kokain.

Služba za socijalni rad Kastilje i Leona preuzela je brigu o deci staroj godinu i po i četiri godine, prenosi španski Pais.

Prolaznici su u nedelju uočili dvoje dece, koja su bila bosa i izgubljena, i pozvali policiju koja je, budući da roditelja nije bilo, potom odvela maloletnike na detaljan pregled u bolnicu Santa Barbara, gde je otkriveno prisustvo kokaina u krvi.

Prema nezvaničnim informacijama, roditelji su ostavili decu samu u vikendici jer su i oni sami bili drogirani. 

Nesrećni mališani pronašli su na stolu tragove hemijske supstance za koju su verovatno pomislili da je nešto drugo, bezazleno i uvukli su to u organizam.

Ovo nije jedina bizarna vest koja nam danas dolazi iz Španije.

Španska policija razbila je kriminalnu mrežu u Valensiji vezanu za prodaju leševa, koja je falsifikovala dokumentaciju kako bi mogla da iznosi tela iz bolnica, kako bi ih kasnije prodavala univerzitetima za 1.200 evra.

Kako je saopštila Nacionalna policija, ta banda je jednom fakultetu fakturisala 5.040 evra za izvršenje 11 kremacija tela, ranije seciranih, što se međutim ne vidi u fakturama nijednog gradskog krematorijuma, pošto je svega nekoliko tela kremirano u to vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading