TRAGIČNA SMRT RUSKOG MILIONERA U LAVINI: Poginuo je sa poznatim biznismenom!

Autor:

Svet

16.01.2024

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija u snežnim planinama, ruski milioner stradao u lavini

TRAGIČNA SMRT RUSKOG MILIONERA U LAVINI: Poginuo je sa poznatim biznismenom!

Foto: Privatna arhiva, Printscreen/https://www.youtube.com/@chp24.7


Ruski milioner Andrej Godunov (48) poginuo je u lavini u Hibiniju u Murmanskoj oblasti. Tragedija se dogodila 8. januara, a telo je identifikovano nakon nekoliko dana. Godunov je krenuo u vožnju motornim sankama sa poznatim biznismenom iz Sankt Peterburga Igorom Slonskim (54). Lavina je zahvatila dvoje motornih sanki, a tela Godunova i Slonskog pronađena su na planini Petrelijus u oblasti klisure Ramzai.


Spasavanje u snežnim bespućima

Spasioci iz Murmanskog integrisanog centra za vanredne situacije Ministarstva za vanredne situacije Rusije odmah su krenuli na mesto nesreće kako bi sproveli potragu. Teški uslovi i velika količina snega otežali su potragu, ali su spasioci brzo reagovali kako bi pronašli nestale.

Foto: Privatna arhiva, Printscreen/https://www.youtube.com/@chp24.7

 

 


Životni put i poslovni uspesi

Godunov je bio osnivač Enbicom Grupe iz Sankt Peterburga, koja je bila jedan od najvećih prodavaca Epl proizvoda u Rusiji. Kompanija je takođe širom Rusije imala prodavnice brendova Samsung i Soni. Prema navodima lokalnih medija, bogatstvo Godunova je procenjeno na tri i po milijardi rubalja odnosno 35 miliona evra. Osim poslovnih uspeha, iza Godunova su ostala supruga i dvoje dece.

Tragični gubici u poslovnom svetu

Ova tragedija se dogodila nedugo nakon što je poznati ruski biznismen Sergej Ciganov nastradao tokom skoka padobranom u blizini Kolomne u Moskvi. Njegova smrt je takođe šokirala javnost, a kamera je zabeležila užasavajući trenutak kad vlasnik farmaceutske kompanije i medijski mogul gine u misterioznoj padobranskoj nesreći. Ovi gubici su ostavili veliku prazninu u poslovnom svetu Rusije i izazvali tugu među njihovim porodicama, prijateljima i saradnicima.

Ove tragične vesti su potresle javnost i podsetile nas na opasnosti koje vrebaju čak i u najneočekivanijim situacijama.

(Lenta)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading