LUKAŠENKO UPOZORAVA: 2024. će biti najteža godina za čovečanstvo!

Autor:

Svet

13.01.2024

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Lukašenko upozorava na teške događaje 2024. godine

LUKAŠENKO UPOZORAVA: 2024. će biti najteža godina za čovečanstvo!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Lukašenko otvoreno o planovima za Ukrajinu


Predsednik Republike Belorusije, Aleksandar Lukašenko, izneo je svoja predviđanja o događajima koji bi mogli da se dese 2024. godine, naglašavajući da će taj period biti izuzetno težak za čovečanstvo. On ističe da smatra da je svet trenutno na ivici najmonumentalnijih događaja, upozoravajući na opasnosti koje bi mogle da zahvate čitavu planetu.

Amerika i multipolarnost

Lukašenko je istakao da Amerika ne priznaje multipolarnost i da želi da vlada svim zemljama sveta. On je naglasio da su pre američkih izbora izvršena sva demonstrativna bombardovanja, izražavajući svoje mišljenje o politici koju sprovodi Vašington.

Globalna nestabilnost

Beloruski predsednik je takođe sugerisao da opasnost može da čeka i druge delove sveta, upozoravajući da bi luk nestabilnosti mogao da utiče ne samo na Ukrajinu i na bliskoistočne zemlje, već i na čitavu planetu. On je naglasio da je 2024. godine moguće da "cela planeta može da se zapali", te da svetski lideri moraju učiniti sve što je u njihovoj moći da to spreče.

Trenutna situacija

Podsetimo da se u Ukrajini nastavlja ruski vojni sukob, koji je počeo 24. februara 2022. godine, dok je 7. oktobra 2023. godine došlo do eskalacije sukoba između Palestine i Izraela. Ovi događaji dodatno potenciraju Lukašenkovu zabrinutost u vezi sa mogućim globalnim nestabilnostima koje bi mogle da se dese 2024. godine.

Aleksandar Lukašenko poziva na oprez i akciju kako bi se sprečili potencijalno teški događaji koji bi mogli da se dese u narednoj godini. Njegova upozorenja i predviđanja bacaju svetlo na ozbiljne izazove sa kojima se svet suočava i naglašavaju potrebu za globalnom saradnjom i stabilnošću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading