POZNATA TUŽITELJKA I NJENA ĆERKA PRONAĐENE MRTVE: Horor u UKRAJINI!

Autor: N.J.

Svet

11.01.2024

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zamenica glavnog tužioca Ukrajine, Olga Mihajlovna Kolinko, i njena ćerka Jaroslava pronađene su mrtve.

POZNATA TUŽITELJKA I NJENA ĆERKA PRONAĐENE MRTVE: Horor u UKRAJINI!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@SkyNews

Ruska novinska agencija "Interfaks" izvestila je da su bivša zamenica glavnog tužioca Ukrajine, Olga Mihajlovna Kolinko, i njena ćerka Jaroslava pronađene mrtve, bez vidljivih znakova nasilja. Ova vest je potresla javnost, a detalji istrage bace novo svetlo na ovu tragičnu situaciju.

Misteriozne okolnosti otkrića tela

Olga Kolinko pronađena je u svom domu u Kijevu, dok je njena ćerka pronađena u obližnjem stanu. Zanimljivo je da su oba stana bila zaključana iznutra, što dodatno intrigira istražitelje. Prema informacijama, majka je preminula pre dva meseca, dok je ćerka preminula oko tri nedelje pre otkrića tela. 

Pozadina života Olge Kolinko

Olga Kolinko je imala zapaženu karijeru, obavljajući funkciju zamenika generalnog tužioca Ukrajine dva puta tokom svoje karijere. Takođe, bila je na čelu Komiteta za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije za vreme mandata predsednika Leonida Kučme. Njena uloga u istrazi bivšeg premijera Ukrajine Pavla Lazarenka, kao i njeni sukobi sa drugim visokim zvaničnicima, dodatno su je isticali u javnosti, piše "Blic".

Poznato je da je Olga Kolinko bila teško bolesna i da dugo vremena nije izlazila iz svog doma. O njoj je brinula upravo njena ćerka, što dodatno baca senku sumnje na ovu tragičnu situaciju. Pitanje koje se postavlja jeste kako je bolest uticala na njihovu svakodnevnicu i kakav je bio njihov odnos u poslednjim mesecima života.

Dok se čekaju rezultati sudsko-medicinskog veštačenja, javnost i istražitelji ostaju u iščekivanju da saznaju tačne uzroke smrti Olge Kolinko i njene ćerke Jaroslave. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading