PRVI PRIZORI STRAVIČNE NESREĆE U TURSKOJ: U lančanom sudaru dva autobusa i kamiona ima nastardalih i povređenih! (VIDEO)

Autor:

Svet

05.01.2024

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sudaru dva autobusa i kamiona na auto-putu u selu Karakurt je veliki broj povređenih.

PRVI PRIZORI STRAVIČNE NESREĆE U TURSKOJ: U lančanom sudaru dva autobusa i kamiona ima nastardalih i povređenih! (VIDEO)

Foto: Tviter/printscreen

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na auto-putu u Turskoj, najmanje dve osobe su izgubile život, dok je osam povređeno. Nesreća se desila u selu Karakurt, okrug Sarikamiš u Karsu, kada su sudarili dva autobusa i kamion, saopštio je televizijski kanal NTV.

 

 

Prema izveštajima, autobus koji je izgubio kontrolu bio je pokretač lančane nesreće koja je zahvatila ovo malo selo. Hitna pomoć i vatrogasne ekipe odmah su reagovale i uputile se ka mestu nesreće, zajedno sa velikim brojem policijskih i spasilačkih timova. Turska televizija je izvestila da su svi dostupni resursi mobilisani kako bi pružili pomoć povređenima i intervenisali na licu mesta.

 

Detalji o identitetima žrtava i povređenih još uvek nisu objavljeni, a istražitelji su na terenu kako bi utvrdili uzrok ove teške nesreće. Lokalne vlasti su apelovale na vozače da budu oprezni i pridržavaju se propisa kako bi se izbegle slične tragedije, prenosi Blic.

Ova lančana saobraćajna nesreća u Turskoj podseća nas na ozbiljnost bezbednosti na putevima i potrebu za stalnim merama opreza kako bi se smanjio broj saobraćajnih incidenata. Naša misao je s porodicama žrtava, dok se nadamo brzom oporavku povređenih.

Treba ponovo napomenuti važnost svesti građana o bezbednosti pešaka u saobraćaju. Bez obzira na okolnosti nesreće, uvek je važno da vozači budu pažljivi i svesni drugih učesnika u saobraćaju na putu. Takođe, i drugi učesnici u saobraćaju takođe treba da budu oprezni i pridržavaju se saobraćajnih propisa radi sopstvene bezbednosti.

Ova nesreća takođe predstavlja podsetnik da je odgovornost svakog učesnika u saobraćaju od ključnog značaja. Bez obzira da li je reč o vozaču ili pešaku, svi moraju preuzeti odgovornost za svoje postupke u saobraćaju. Samo uz zajednički napor i poštovanje saobraćajnih pravila možemo stvoriti sigurnije okruženje za sve sudeonike u saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading