POLICIJA PREGAZILA 15-GODIŠNJU ĆERKU KRIMINALCA! Vozača tukli pesnicama u glavu

Autor:

Svet

01.01.2024

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica pregažena u novogodišnjoj noći u Berlinu

POLICIJA PREGAZILA 15-GODIŠNJU ĆERKU KRIMINALCA! Vozača tukli pesnicama u glavu

Foto: Tanjug/AP


U novogodišnjoj noći u Berlinu, jedna devojčica (15), ćerka kriminalca Isa Reme, zadobila je ozbiljne povrede kada ju je vozilo nemačke policije pregazilo.

Incident se dogodio u blizini Remeove vile, dok je policija prolazila ulicom prepunom građana koji su bacali petarde i vatromete.

Devojčica je prebačena u bolnicu sa ozbiljnim povredama, a prema informacijama iz Bilda, od siline udarca, odletela je u vazduh, a potom pala nekoliko metara dalje sa teškim povredama glave i torza.


Isa Reme - Vođa ozloglašenog klana

Isa Remo, vođa ozloglašenog klana koji je u Nemačkoj poznat po brojnim krivičnim delima, povezan je sa mnogim kriminalnim aktivnostima u Berlinu.

Klan Remo, koji se sastoji od 13 pojedinačnih porodica, većinom poreklom iz Turske, povezan je sa različitim krivičnim delima, uključujući krađu ogromnog zlatnika iz muzeja Bode i pljačku banke tokom koje je uzeto više od 9 milijardi evra. Prema procenama, u Berlinu postoji oko 1.000 pripadnika ove bande, a njihove aktivnosti obuhvataju pljačke banaka, trgovinu drogom, kao i mrežu ljudi i u Bejrutu i Tripoliju.

Reakcija na incident

Nakon što je policajac koji je bio za volanom vozila pregazio devojčicu, okupljeni građani su ga izvukli iz vozila i krenuli da ga napadaju pesnicama po glavi. Uz pomoć prolaznika, policajac je uspeo da se spasi besne rulje i pobegne. Ovaj incident predstavlja samo jedan od mnogobrojnih sukoba između klana Remo i nemačkih vlasti.

U ovom teškom trenutku, ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i kakve će biti reakcije nadležnih organa na ovaj događaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading