ŠOK! MISTERIOZNA SMRT ITALIJANKE: Policija na nogama, prekinuta sahrana bivše odbojkašice - neobični tragovi na njenom telu kriju istinu!

Autor:

Svet

29.12.2023

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Banjakavalu, u italijanskoj oblasti Ravene, javnost je potresena misterioznom smrću 61-godišnje Paole Bolonjezi, bivše odbojkašice, učiteljice i odbojkaškog trenera.

ŠOK! MISTERIOZNA SMRT ITALIJANKE: Policija na nogama, prekinuta sahrana bivše odbojkašice - neobični tragovi na njenom telu kriju istinu!

Foto: Shutterstock

Italijanska policija izvršila hapšenje i poslala u zatvor

Njena smrt, koja se dogodila u noći između 23. i 24. decembra, postala je predmet istrage nakon neočekivanog zaustavljanja sahrane od strane kancelarije tužilaštva Ravene.

Suprug nesrećne Paole, 55-godišnji Migel Soto, muškarac kolumbijskog porekla, trenutno je pod istragom zbog sumnje u ubistvo. Istragom su obuhvaćeni i mobilni telefoni, dok tužilac Rafaele Belvedere nije želeo prevideti sumnjive okolnosti.

Inicijalno je smrt Paole Bolonjezi bila povezana sa srčanim problemima i zakazanom operacijom srčanog zaliska, ali sumnje su se pojavile kada su pronađene modrice na njenom telu. Razlozi za zaustavljanje sahrane postali su očiti, jer se modrice nisu mogle pripisati padu, budući da je Paola pronađena mrtva u svom krevetu.

Miguel Soto, koji je izjavio da nije primetio Paolin dolazak kući te kobne noći, izjavio je za medije: "Te večeri oko 22 sata već sam spavao, nisam primetio kada je Paola došla kući. Ujutru 24. decembra čuo sam alarm koji je i dalje zvonio, bilo je oko 7 ujutru. Otišao sam da vidim šta se desilo. Paola je bila na leđima, sa jednom rukom koja je visila sa kreveta."

Ova misteriozna smrt bivše odbojkašice i poznate ličnosti u lokalnoj zajednici ostavlja mnoga pitanja bez odgovora, a istraga će biti ključna u rasvetljavanju okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog događaja, piše Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading