STRAVIČNO UBISTVO NJUJORKU! Trojica napadača pucala na automobil u Kvinsu: Izrešetali ženu i vozača, zasedu snimile kamere! (VIDEO)

Autor:

Svet

28.12.2023

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U šokantnom napadu koji se dogodio u utorak uveče u njujorškom Kvinsu, trojica naoružanih napadača su napala vozilo, ubivši majku Klarisu Burgos (28) koja je sedela na suvozačevom sedištu, dok je vozač ranjen i prevezen u bolnicu.

STRAVIČNO UBISTVO NJUJORKU! Trojica napadača pucala na automobil u Kvinsu: Izrešetali ženu i vozača, zasedu snimile kamere! (VIDEO)

Foto: https://twitter.com/PlanetReportHQ

Incident se dogodio u blizini 127. ulice i avenije Liberti u Ričmond Hilu, prema informacijama "Njjujork post- a".

Nadzorne kamere su zabeležile trenutak kada su dvojica muškaraca u tamnoj odeći prilazila vozilu, dok je treći muškarac išao trotoarom. Iznenada, jedan od napadača je izvukao pištolj i otvorio vatru na vozilo, pogodivši Klarisu Burgos u glavu. Ona je preminula na licu mesta, dok je vozač (39) ranjen.

 

 

Policija je saopštila da su osumnjičeni pobegli nakon pucnjave. Snimci nadzornih kamera, objavljeni od strane "Njujork post-a", prikazuju trenutak napada, gde su napadači ispalili više hitaca u vozilo.

Vozač je pokušao da pobegne uprkos povredama od metaka, ali je napadač koji je išao trotoarom istrčao ispred automobila i ispalio dodatne hice kroz prednje vetrobransko staklo i prozor sa strane vozača. Vozilo se zaustavilo na trenutak pre nego što je vozač uspeo da nastavi put.

Incident se prijavio na 103. stanici njujorške policije, oko četiri kilometra od mesta napada. Vozač je prevezen u bolnički medicinski centar, gde se trenutno nalazi u stabilnom stanju.

- Trenutno nema informacija o uhapšenima, a motiv napada ostaje nepoznat - saopštila je policija, prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading