PRVE FOTOGRAFIJE SRUŠENE ŠKOLE U RUMUNIJI! Ispod ruševina zarobljeno još troje dece! (FOTO)

Autor:

Svet

18.12.2023

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U internatu srednje škole Tamasi Aron u Odorhejulu Sekujesku, u okrugu Hargita u Rumuniji, došlo je do stravičnog incidenta kada se urušio deo zgrade.

PRVE FOTOGRAFIJE SRUŠENE ŠKOLE U RUMUNIJI! Ispod ruševina zarobljeno još troje dece! (FOTO)

Foto: Facebook/Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă

Đački dom srednje škole Tamasi Aron u Odoreju Sekujesku u Rumuniji srušio se danas popodne, a spasilačke ekipe su na licu mesta.

Za sada se sumnja da je do urušavanja došlo nakon što su radnici izvodili radove na priključenju zgrade na kanalizacionu mrežu.

Ovim povodom se oglasio portparol Gradske kuće, Zorge Noemija, kojije rekao da su u dvorištu studentskog doma izvođeni radovi priključenja na kanalizacioni mrežu koji su možda uticali na konstrukciju zgrade.

- U dvorištu škole izvođeni su radovi priključenja na mrežu. Moguće je da su radovi izvedeni ispod temelja zgrade i da su uticali na konstrukciju - rekao je Zorge.

Republika

Foto: Facebook/Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă

Srušio se zid internata u Rumuniji

Do sada su iz ruševina izvučene tri osobe, jedna svesna, jedna polusvesna i jedna sa kardiorespiratornim zastojem, koja je reanimirana i prevezena je u bolnicu radi nastavka davanja neophodne medicinske nege.

- Jedna je u svesnom stanju, druga u polusvesnom, a treća u teškom stanju i svi su prevezeni u bolnicu. Troje dece se još uvek nalazi ispod ruševina. Deca su uzrasta oko 16, 17 godina - rekla je gradonačelnica Alina Marija Čobotariu.

Republika

Foto: Facebook/Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă

Srušen zid internata

Do nesreće je došlo na objektu koji služi kao srednjoškolski internat, a nalazi se u posedu škole Tamasi Aron.

Pogođena je površina oko 200 kvadratnih metara. Na mestu intervencije nalaze se 2 vatrogasna vozila i više vozila hitne pomoći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading