SNAJPERISTA POLICAJAC PREKINUO TALAČKU KRIZU: Muškarac uzeo suprugu za taoca: Policija ga bezuspešno preko pola sata ubeđivala da ispusti bodež, a onda je usledio Šok!

Autor:

Svet

11.12.2023

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji navode da su policajci 40 minuta pregovarali sa muškarcem pre nego što su odlučili da pucaju.

SNAJPERISTA POLICAJAC PREKINUO TALAČKU KRIZU: Muškarac uzeo suprugu za taoca: Policija ga bezuspešno preko pola sata ubeđivala da ispusti bodež, a onda je usledio Šok!

Foto: youtube/printscreen/SBT News

Policijski snajperista ubio je muškarca koji je u nedelju uzeo suprugu za taoca u stanu na zapadu Sao Paola. Andre Luiz Alves Pedrosa (45), koji je bio naoružan nožem, pogođen je sa dva hica u grudi dok je žena prošla bez povreda.

Stanari zgrade navode da je sin bračnog para uspeo da pobegne kad je svađa počela i da se sakrjie kod komšija.

Prema izveštaju lokalnih medija, komšije su oko 8:30 čule vriske i pozive upomoć. Jedan od njih je rekao lokalnim medijima da je video ženu kako izlazi na balkon da doziva pomoć.

- Muškarac je povukao ženu nazad. Vikali smo da je pusti, a on nas je psovao. Videli smo i jedno dete koje je vrištalo da stane - rekao je stanar.

- Mnogo ljudi je zvalo policiju. Moj sin je takođe zvao i rekli su da su već primili nekoliko poziva - dodala je komšinica Virdžinija Tores. Na snimku koji su komšije snimile vidi se kako pripadnici jedinice za taktička ulaze u zgradu.

Mediji navode da su policajci 40 minuta pregovarali sa muškarcem pre nego što su odlučili da pucaju, prenosi Kurir.

Još jedan gnusan zločin u Brazilu

Ovo nije jedina užasna vest koja danas stiže iz ove latinoameričke države. Ranije danas smo izvestili o zločinu koji ledi krv u žilama.

Brazilska policija je saopštila da je žena u venčanici pronađena mrtva nedaleko od prometnog auto-puta na granici između dve savezne države. 

Naime, žena, koja je prema navodima lokalnih medija nestala prošlog utorka, bila obučena u venčanicu. Telo je otkrila policija nadomak mosta na granici između država Sao Paolo i Mato Groso. Mediji navode da su pored tela pronađene patike, kaciga, flaša alkohola, čaša...

Policija je proverila lokaciju nakon što je dobila informaciju da se u blizini nalazi napušten motocikl. Identitet žene, koja je inače iz Tres Lagoasa, nije objavljen.

Telo je bilo u stanju raspadanja i odvezeno je u Institut za sudsku medicinu.

Brazilski mediji nezvanično navode da su na leđima žene bile vidljive ogrebotine.

BONIS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading