TRI HRABRE MALE DEVOJČICE KOJE SU MAJKU SPASILE OD SIGURNE SMRTI! Otac im se vratio pijan sa posla pa uzeo da pesniči nesretnu ženu - deca bila na terasi, VRIŠTALA!

Autor: S.B.

Svet

29.11.2023

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen muškarac zbog nasilja u porodici.

TRI HRABRE MALE DEVOJČICE KOJE SU MAJKU SPASILE OD SIGURNE SMRTI! Otac im se vratio pijan sa posla pa uzeo da pesniči nesretnu ženu - deca bila na terasi, VRIŠTALA!

Foto: Shutterstock

Italijanska policija je u regionu Kalabrija uhapsila muškarca (47) osumnjičenog za nasilje u porodici.

Incident se dogodio 25. novembra kada su policajci primili poziv u pomoć i brzo stigli do kuće žrtve koju je muž tukao. Njen pijani suprug nije joj dozvoljavao da napusti stan i ode na posao.


Kada su policajci stigli ispred stana, na terasi su videli tri devojčice koje su im vikale da su tu i da im je potrebna pomoć. Jedna od njih je držala beli papir na kojem je bilo ispisano "upomoć". Ovaj ključni signal je omogućio policiji da locira i identifikuje nasilnika, koji je već imao zabranu približavanja supruzi.

Mediji su izvestili da je napad na ženu izazvan bizarnim razlogom - zahtevom da se pokupi pepeo od cigarete koji je muškarac namerno bacio na zemlju. Pored fizičkog nasilja, žena je policiji pričala o psihičkom zlostavljanju, uvredama i pretnjama smrću. Uz njen iskaz, i njene ćerke su pokazale policajcima komunikacioni signal za pomoć.

Najmlađa devojčica, uzimajući majčin mobilni telefon, pozvala je pomoć kada je videla da njen otac ponovo tuče njenu majku. Ova hrabra reakcija je odigrala ključnu ulogu u pružanju pomoći žrtvi nasilja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading