UČENICA (16) IZBOLA PROFESORA (41) PRED ZAPANJENOM MAJKOM I DIREKTORKOM ŠKOLE: Bila je primeran đak, ali nasavnik je imao PRLJAVI PLAN, njen dečko otkrio ZAŠTO MU JE DAO NOVAC (VIDEO)

Autor:

Svet

29.11.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rumunija je šokirana incidentom koji se dogodio u školi u gradu Oradea, kada je šesnaestogodišnja učenica izbola nastavnika (41) škole nožem, pred zapanjenom majkom, njenim momkom i direktorkom škole.

UČENICA (16) IZBOLA PROFESORA (41) PRED ZAPANJENOM MAJKOM I DIREKTORKOM ŠKOLE: Bila je primeran đak, ali nasavnik je imao PRLJAVI PLAN, njen dečko otkrio ZAŠTO MU JE DAO NOVAC  (VIDEO)

Foto: Printscreen observatornews.ro

Incident se dogodio u kancelariji direktora škole. Šesnaestogodišnja učenica je pozvana zajedno sa svojom majkom da da objašnjenje, pošto je njen dečko, 15-godišnji mladić, uhvaćen u njenoj sobi u ženskom delu internata. Devojčica je na sastanak sa nastavnicima i pedagogom škole došla sa nožem skrivenim ispod jakne. U prostoriji je bilo šestoro ljudi, a tokom burnog razgovora, učenica je napala nastavnika i zabila mu nož u leđa.

Alina Kotka, direktorka škole u kojoj se desila tragedija je navela da je učenica napala nastavnika kad se on u jednom trenutku okrenuo leđima. Onda je istračala iz kancelarije, ali je uhvaćena u dvorištu škole. 

Povređeni nastavnik je u bolnicu prevežen sa teškom ubodnom ranom. Ovaj 41-godišnji muškarac. biće podvrgnut operaciji. Oštrica noža mu je praktično dodirnula leđa, ali na sreću, navode lekari, nije probila nijedan vitalni organ. Trenutno je svestan i stabilan.

 

Incident je ostavio celu školu u šoku, pogotovo što je devojka odličan đak, ima stipendiju za zasluge i nije pokazivala probleme u ponašanju. 

 

Dečko maloletnice tvrdi da je “nastavnik nju muvao” i da mu se ona žalila na to.

“On je nju muvao, a ona ga je odbijala… On je meni dao novac da te večeri odem do njene sobe, kako bi ispao skandal i kako bi je izbacili iz škole”, tvrdi 15-godišnjak.

Direktorka škole kaže da je upoznata sa izjavom dečaka i da ga je pitala zašto joj taj slučaj nije prijavio. Pedagog škole kaže da nije bio upoznat sa problemom, te da se učenicom koja je izbola profesora nikad nije imao neprilika.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading