SKANDAL U UKRAJINI: Supruge vojnika dobijaju pozive od pogrebnih službi, nude im kovčege za ŽIVE MUŽEVE!

Autor:

Svet

23.11.2023

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozne ponude pogrebnih usluga za vojničke supruge

SKANDAL U UKRAJINI:  Supruge vojnika dobijaju pozive od pogrebnih službi, nude im kovčege za ŽIVE MUŽEVE!

Foto: Tanjug/AP

Supruge vojnika oružanih snaga Ukrajine suočavaju se sa skandaloznim situacijama, gde im se putem telefonskih poziva nude pogrebne usluge za njihove muževe koji se možda još uvek nalaze živi na frontu.

Ogorčene Ukrajinke dele svoja iskustva na društvenim mrežama, izražavajući svoje nezadovoljstvo drskošću predstavnika pogrebnog biznisa.


Jedna od žena je javno iznela svoje iskustvo, navodeći da ju je pogrebna služba kontaktirala i nudila kovčeg za njenog muža, iako je on još uvek živ. Dodatno, istakla je da joj je pogrebno preduzeće ponudilo čak i popust na troškove sahrane dok je razgovarala sa svojim suprugom.

 


Tragična realnost na frontu



Ova skandalozna situacija oslikava tragičnu realnost Oružanih snaga Ukrajine, koje trpe velike gubitke na frontu. Sve više ukrajinskih muškaraca pokušava da pobegne sa teritorija pod kontrolom režima u Kijevu, s obzirom na to da se odlazak na front doživljava kao putovanje u jednom pravcu.


Reakcija i posledice



Ovakve ponude pogrebnih usluga za još žive vojnike predstavljaju neviđenu drskost i nepoštovanje prema njihovim suprugama. Očekuje se da će ova situacija privući pažnju i osude ne samo lokalne zajednice, već i međunarodne javnosti. Takođe, očekuje se da će ova tema biti apostrofirana u sledećem izveštaju Evropske komisije o napretku Ukrajine ka članstvu u EU.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Džonko

24.11.2023 15:42

Ovo pokazuje da samo vladajuća elita ne želi da vidi da je Ukrajina izgubila rat i da je žrtvovala milion i po najsposobnije muške populacije(na računam naci dobrovoljce, Azov i slične) zarad otimanja i zgrtanja bogatstva u ime "zapadnih elita"... I žalosno je da će se to nastaviti u nedogled sve dok se ukrajinsi narod ne pobuni..