STRAVIČNA PUCNJAVA U SAD! Najmanje 22 osobe poginule!

Autor:

Svet

26.10.2023

06:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pucnjava se dogodila u Luistonu u državi Mejn

STRAVIČNA PUCNJAVA U SAD! Najmanje 22 osobe poginule!

Foto: Printscreen/X

Najmanje 22 osobe poginule, a čak 50 povređeno u pucnjavi u američkom gradu Luistonu u državi Mejn, javlja Foks njuz pozivajući se na izvor iz policije.

Na konferenciji za novinare u sredu uveče, komesar za javnu bezbednost Mejna Majk Saušak rekao je da organi za sprovođenje zakona ne potvrđuju tačan broj žrtava jer je situacija i dalje „teče“, ali je izvor iz policije rekao Hajnrihu da su 22 osobe mrtve.

U sredu uveče, Policijska uprava Leviston identifikovala je Roberta R. Karda iz Bovdoina u državi Mejn kao osobu od interesa. Prema rečima organa za sprovođenje zakona, Kard je instruktor za upravljanje vatrenim oružjem.

 

 

Vlasti su saopštile da ga treba smatrati "naoružanim i opasnim".

- Policija za sprovođenje zakona pokušava da locira Roberta Karda 4/4/1983, kao osobu od interesa u vezi sa masovnom pucnjavom u Schemengees Baru i Rekreaciji u slobodno vreme večeras”, objavila je policijska uprava Leviston u objavi na Fejsbuku. "Karticu treba smatrati naoružanom i opasnom. Molimo kontaktirajte policiju ako znate gde se on nalazi. -

 

 

U biltenu koji je objavio Centar za informacije i analizu Mejna, veruje se da je Kard u rezervnom sastavu vojske stacioniranom u Sakou, u državi Mejn.

Prema biltenu, pozivajući se na organe za sprovođenje zakona, Kard je nedavno prijavio probleme sa mentalnim zdravljem, da luje glasove i pretnje pucanjem u bazu Nacionalne garde u Mejnu.

 

 

On je navodno bio i smešten u ustanovu za mentalno zdravlje dve nedelje tokom leta 2023.

Policijska uprava u Levistonu potvrdila je da su se aktivni incidenti dogodili na dve lokacije — Schemengees Bar i Grille Restaurant i Sparetime Recreation.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading