"VAŠINGTON JE PRLJAVA ZAMKA SMRTI PUNA ZLOČINA": Tramp Amerikancima sasuo u lice - evo kakva je stvarno prestonica SAD

Autor:

Svet

23.10.2023

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši američki predsednik, Donald Tramp, izrazio je svoje nezadovoljstvo prema trenutnom stanju u Vašingtonu, opisujući ga kao “najopasniju prestonicu na svetu” na svojoj društvenoj mreži, Truth Social.

"VAŠINGTON JE PRLJAVA ZAMKA SMRTI PUNA ZLOČINA": Tramp Amerikancima sasuo u lice - evo kakva je stvarno prestonica SAD

Foto: Tanjug/AP

U svom postu, Tramp je izneo svoje mišljenje o Vašingtonu, opisujući ga kao “prljavu zamku smrti punu zločina”. On je istakao da je Vašington možda postao najnebezbednija prestonica na svetu.

Tramp je takođe naglasio da ako pobedi na sledećim američkim predsedničkim izborima, planira da unapredi grad i vrati mu nekadašnji izgled.

Donald Tramp, bivši američki predsednik i kontroverzni biznismen, često je u centru pažnje medija. Nedavno je Tramp usmerio svoju pažnju na bogataša Antonija Prata, opisujući ga kao "crvenokosog čudaka iz Australije". On je takođe komentarisao svoju bivšu advokaticu Sidni Pauel, koja je nedavno priznala krivicu u slučaju mešanja u izbore u Džordžiji.

Tramp je takođe poznat po svom bogatom ličnom životu. Usprkos svim kontroverzama, Tramp ostaje aktivan na političkoj sceni i nagoveštava mogućnost da se ponovo kandiduje za predsednika SAD.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading