"SEDELI SU NA MOJOJ DRUGARICI, SILOVALI SU JE I UBILI"! Jezivo svedočenje devojke koja je bila na žurci smrti u Izraelu!

Autor:

Svet

11.10.2023

23:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad smo se okrenuli, videli smo više od 20 terorista u crnoj odeći kako pucaju. Bilo je to kao na poligonu. Pucali su u sve i na sve. Ako si i bio živ, brzo bi bio mrtav, rekla je devojka.

"SEDELI SU NA MOJOJ DRUGARICI, SILOVALI SU JE I UBILI"! Jezivo svedočenje devojke koja je bila na žurci smrti u Izraelu!

Foto: Tanjug/AP

Jedan od najsmrtonosnijih napada tokom sukoba Hamasa i Izraela dogodio se na muzičkom festivalu u Izraelu, blizu granice s Gazom. Hiljade Hamasovih militanata upalo je na događaj, ubijajući civile i uzimajući ljude za taoce.

Najmanje 260 tela već je izvučeno sa mesta održavanja festivala, a mnogi se još smatraju nestalima. Hila Fakliro bila je konobarica na Supernova Festivalu i rekla je Skaj Njusu da je napad započeo projektilima koji su leteli iznad njih, posle čega su posetioci odmah potrčali u zaklon.

Objasnila je kako je ležala na tlu pola sata pre nego što je otrčala do svog automobila u pokušaju da pobegne. No, kako kaže, policajci su zatvorili put.

- Kad smo se okrenuli, videli smo više od 20 terorista u crnoj odeći kako pucaju. Bilo je to kao na poligonu - rekla je. - Pucali su u sve i na sve. Ako si i bio živ, brzo bi bio mrtav.

Na kraju je, kaže, trčala četiri sata, sve dok nije ugledala izraelsku policiju i vojnike. Dok je pokušavala doći do svojih prijatelja, na društvenim mrežama videla je snimak ubijanja jedne prijateljice.

- Teroristi su sedili na njoj i silovali je, i radili puno stvari koje ne mogu reći - dodala je.

- Znam četvoro ljudi koji su umrli i imam dva prijatelja koji su nestali. Mrzim što to moram ovo da kažem, ali nadam se da nisu živi jer ne mogu ni zamisliti što im sada rade - rekla je. 

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading