HAOS U RUSIJI! Privatno obezbeđenje upalo u prostorije naftne kompanije, pobacali ljude na pod, ČUJU SE I PUCNJI! (VIDEO)

Autor:

Svet

17.09.2023

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desetine pripadnika privatnog obezbeđenja upalo je u prostorije jedne naftne kompanije u Rusiji i tom prilikom su zauzeli ovu teritoriju, tvrdi nekadašnji zamenik ministra unutrašnjih posla Ukrajine Anton Geraščenko.

HAOS U RUSIJI! Privatno obezbeđenje upalo u prostorije naftne kompanije, pobacali ljude na pod, ČUJU SE I PUCNJI! (VIDEO)

Foto: printscreen/x

vojnik

Na snimku koji je objavio na društvenoj mreži X (bivši Tviter), vide se maskirane osobe i čuju pucnji.

- Nekoliko desetina predstavnika privatnih bezbednosnih kompanija, maskiranih, zauzelo je teritoriju naftne kompanije Dulisima u Irkutskoj oblasti u Rusiji.

Na snimku sa sajta se vidi kako vojnici PSC pucaju u vazduh i teraju zaposlene u kompaniji na zemlju. Izvori ruskih medija tvrde da nije reč o običnom prepadu i da su stvari komplikovanije. U principu, ne treba da ulazimo u detalje. Glavna stvar je da će takvih momaka sa mitraljezima biti sve više koji skaču po rusiji i sve više pitanja u RF će se rešavati upravo na ovaj način - napisao je on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading