PREREZAO GRKLJAN PROFESORU IZ OSVETE! Student ga izbo nasmrt jer je pao ispit, stravična tragedija!

Autor:

Svet

16.09.2023

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Student iz osvete ubio profesora.

PREREZAO GRKLJAN PROFESORU IZ OSVETE! Student ga izbo nasmrt jer je pao ispit, stravična tragedija!

Foto: Shutterstock, Google

Irski profesor Džon Davling (68) je izboden nasmrt u Parizu, ispred privatnog fakulteta "Leonardo da Vinči", a ubio ga je najverovatnije bivši student iz osvete jer je pao ispit kod njega.

- Žrtva je izbodena, pošto je izašla sa koledža na ručak. Najmanje jedan rez bio je preko grkljana i umro je na licu mesta. Tridesetsedmogodišnji čovek je odmah uhapšen i stavljen u pritvor – kaže izvor.

 

 

Osumnjičeni je najverovatnije Pakistanac, koji je 2017. godine izbačen sa fakulteta nakon što je pao akademsku godinu. Iako je pao godinu, ostao je da živi u studentskoj četvrti i u kontaktu sa prijateljima sa fakulteta.

Portparol fakulteta, Sebastijan Tren, naveo je da se ispituje da li je ubistvo čin osvete.

- Osumnjičeni je imao normalno školovanje prvog semestra, ali u drugom semestru nije prošao godinu i zbog toga je u avgustu 2017. izbačen – tvrdi on i dodaje da fakultet nema informacije o bilo kakvi pretnjama:

 

 

- Ubistvo profesora probudilo je mnoge emocije i ogorčenje. Moramo da otkrijemo okolnosti koje su dovele do smrti, tokom istrage koju će sprovesti policija – navodi Frederika Vidal, ministarka obrazovanja u Francuskoj.

Kako je naveo dekan fakutleta, Paskal Broj, Davling je bio pred penziom.

- To je tragedija koja je pogodila celu zajednicu. On je bio profesor engleskog jezika na fakultetu već dvadeset godina i svi su ga cenili – tvrdi on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading