OSTALI SU NA MESTU MRTVI: Užasna nesreća u Italiji, teretni voz u punoj brzini PREGAZIO petoro radnika na stanici (VIDEO)

Autor:

Svet

31.08.2023

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voz je u Italiji pregazio i ubio Pet muškaraca koji su radili na pruzi u oblasti Torina je poginulo kada je na njih naleteo voz. Nesreća se desila u sredu oko ponoći u delu gradskog područja Torina, a još dva radnka su na posmatranju u bolnici, navodi italijanska agencija ANSA.

OSTALI SU NA MESTU MRTVI: Užasna nesreća u Italiji, teretni voz u punoj brzini PREGAZIO petoro radnika na stanici (VIDEO)

Foto: Printscreen Twitter ANSA

Petorica radnika koje je ubio voz su Majkl Zanera (34), Đuzepe Sorviljo (43), Đuzepe Lombardo (52), Đuzepe Aversa (49) iz Čivasa, Kevin Lagana (22). Oni su ostali na mestu mrtvi od snažnog udara.

 

U trenutku nesreće oni su trebali da počnu da menjaju nekoliko metara koloseka na stanici, kad je na njih naleteo teretni voz sa desetak vagona.

 

Iz snimaka koje su zabeležile kamere za video nadzor te stanice, tužilaštvo Ivree, koje pokušava da rekonstruiše dinamiku događaja, očekuje da će uspeti da dođe do važnih detalja. Dvojica radnika koji su ostali nepovređeni trenutno su na posmatranju u bolnici Čivaso. Mašinovođa će verovatno biti saslušana već ujutru.

 

Voz se kretao brzinom od 160 kilometara na sat, a radnici su radili zamenu na nekoliko metara koloseka u blizini stanice, kada ih je udario teretni voz koji je vukao desetak vagona od Alesandrije do Torina.

 

Zbog nesreće je obustavljen železnički saobraćaj je i dalje obustavljen između Setima i Čivasa, Ukinuto je 16 regionalnih polazaka , dok je još 12 ograničeno ili delimično zamenjeno autobusima. Saobraćaj će biti obnovljen čim se okonča uviđaj od strane pravosudnih organa.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading