"JEZIVO! KULE BLIZNAKINJE DVA!" Zabeležen zastrašujući momenat kada se letelica ZAKUCAVA u stambenu zgradu - amerikanci u NEVERICI! (VIDEO)

Autor:

Svet

28.08.2023

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji o uzroku nesreće, kao i informacije o stanju putnika i eventualnim povređenima, još uvek nisu jasni i pod istragom su nadležnih vlasti.

"JEZIVO! KULE BLIZNAKINJE DVA!" Zabeležen zastrašujući momenat kada se letelica ZAKUCAVA u stambenu zgradu - amerikanci u NEVERICI! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen/Disclose.tv

Zastrašujući trenuci zabeleženi su na snimku koji kruži društvenim mrežama, prikazujući srušeni helikopter na jednoj stambenoj zgradi na Floridi.

Na snimku se može videti trenutak kada se helikopter dimi i okreće u vazduhu, pre nego što se srušio na zgradu. Trenutno se ne zna tačan broj putnika koji su se nalazili u helikopteru niti da li ima eventualnih žrtava.

- Kule bliznakinje dva! Kakav užas! Jezivo! - bili su samo neki od komentara na društvenoj mreži Iks. 

 

 

Ovaj tragičan događaj dogodio se u helikopteru koji pripada lokalnom šerifovom odeljenju. Detalji o uzroku nesreće, kao i informacije o stanju putnika i eventualnim povređenima, još uvek nisu jasni i pod istragom su nadležnih vlasti.

Slike i snimci ovog događaja podsećaju nas na rizike koji su povezani sa vazdušnim saobraćajem i skreću pažnju na važnost sigurnosnih mera i procedura koje se primenjuju u ovakvim situacijama. Istraga će verovatno razjasniti uzroke ove nesreće i pružiti više informacija o svim aspektima ovog tragičnog događaja.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading