OBJAVLJEN DETALJAN IZVEŠTAJ O PADU PRIGOŽINOVOG AVIONA: Letelica izgubila 2 kilometra visine za pola minuta, uzrok pada PODMETNUTA BOMBA?

Autor:

Svet

24.08.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srušeni mlaznjak Jevgenija Prigožina izgubio je 2,4 km visine za samo pola minuta. Servis Flightradar24 objavio je detaljan izveštaj o padu

OBJAVLJEN DETALJAN IZVEŠTAJ O PADU PRIGOŽINOVOG AVIONA: Letelica izgubila 2 kilometra visine za pola minuta, uzrok pada PODMETNUTA BOMBA?

Foto: Profimedia

Servis Flightradar24 objavio je kompletan izveštaj o padu aviona u Tverskoj oblasti, čiji je putnik bio Jevgenij Prigožin.

 

Prema izvoru, prva informacija od Embraera je primeljena u 17:46 (po moskovskom vremenu). Do 18:10 avion je dostigao visinu krstarenja.

Posle 9 minuta, vertikalna brzina aviona je počela da se dramatično menja: sa 30.100 stopa na 19.725 stopa. Zatim se Embraer Legaci 600 spustio 2,4 km za 30 sekundi, zadržao svoju visinu još nekoliko sekundi, a zatim počeo da pada i srušio se.

Prema pisanju Telegram kanala VČK-OGPU, tema o postavljenoj bombi u Prigožinovom avionu je sve prusutnija. Navodno su se pojavili dokazi da je u poslednjem trenutku u avion utovaren određeni poklon u vidu kutije skupog vina. A sada se razrađuje verziju da bi u ovoj kutiji mogla biti bomba. Sam avion (pre utovara sanduka) je pažljivo pregledan, uključujući i pse, navodi ovaj Telegram kanal.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading