PRVE SLIKE I SNIMCI PADA PRIGOŽINOVOG AVIONA! Scene strave i užasa - dim KULJA NA SVE STRANE! (VIDEO)

Autor:

Svet

23.08.2023

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jevgenij Prigožin, poznat i kao blizak saradnik ruskog predsednika Vladimira Putina i vlasnik kompanije "Korpus Prajvat", nalazio se među putnicima koji su tragično nastradali u ovoj nesreći.

PRVE SLIKE I SNIMCI PADA PRIGOŽINOVOG AVIONA! Scene strave i užasa - dim KULJA NA SVE STRANE! (VIDEO)

Foto: Telegram/printscreen

U potresnoj avionskoj nesreći koja se dogodila na severozapadu Tverske oblasti, u blizini sela Kuženkino, deset osoba je izgubilo život. Ruska Uprava za civilno vazduhoplovstvo potvrdila je da je među nastradalima bio i Jevgenij Prigožin.

Na objavljenim video snimcima može se videti dramatičan trenutak kada je letelica naglo izgubila visinu, počela da pada i potom se srušila na tlo, praćena gustim dimom na mestu pada.

 

 

Jevgenij Prigožin, poznat i kao blizak saradnik ruskog predsednika Vladimira Putina i vlasnik kompanije "Korpus Prajvat", nalazio se među putnicima koji su tragično nastradali u ovoj nesreći. Njegova smrt predstavlja veliki gubitak za rusku političku i poslovnu scenu.

Detalji o uzrocima nesreće i drugim aspektima ovog tragičnog događaja još uvek nisu potpuno razjašnjeni. Nadležni organi sprovode detaljnu istragu kako bi se utvrdilo šta je dovelo do ovog fatalnog ishoda. Tragedija je uzdrmala zajednicu i izazvala žalost i šok među građanima Rusije.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading