DIVAN ČOVEK, NJEGOVA SESTRA TEŠKO PODNOSI OVO: Komšije poginulog pilota kod Batajnice utučeni nakon nesreće - Aleksandar je uvek bio tu za sve (FOTO)

Autor:

Hronika

11.08.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije nastradalog pilota, Aleksandra Arsića, imaju samo reči hvale za njega.

DIVAN ČOVEK, NJEGOVA SESTRA TEŠKO PODNOSI OVO: Komšije poginulog pilota kod Batajnice utučeni nakon nesreće - Aleksandar je uvek bio tu za sve (FOTO)

Foto: Printskrin/Jutjub/TangoSix, NEmanaj Pančić

Komšije nastradalog pilota ne mogu da poveruju da se tragedija dogodila. Kako kažu, Aleksandra pamte kao veselu osobu, koja je u svakom pogledu bila tu za njih.

- Divan čovek šta da kažem. Videla sam ga pre 15ak dana, dolazili su mu unuci. Njemu je supruga Šveđanka, baš su se nauživali. Bili su tu sa njim i njegovom sestrom. Uvek nasmejan pita da li Vam je potrebno nešto. Od kada se doselio komunicirao je sa nama kao da smo mu rod. Njegova sestra teško podnosi sve ovo - ispričala nam je komšinica poginuog pilota.

Takođe, reči hvale imaju i ostali, koji žive u blizini njegove kuce. 

- Sreo sam ga skoro išao je na Dunav, voleo je pecanje, imao svoj čamac. Upoznao sam ga kada je došao u kraj. Nije on ovde živeo, bio je u inostranstvu. I sin mu ima fabriku aviona. Ne znam, jedino što mogu da kažem jeste da je bio ljudina - rekle su komšije pilota.

Podsetimo, nesreći u Batajnici poginuo je Aleksandar Arsić, vlasik firme koja se bavi proizvodnjom aviona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Miroljub319

11.08.2023 12:48

Tuga, jadan čovek.