PUCNJAVA U SIJETLU! Tri osobe poginule, šest povređeno u nargila baru!

Autor:

Svet

21.08.2023

06:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica muškaraca su preminula na licu mesta, dok je žena kasnije preminula u bolnici od zadobijenih povreda, saopštila je policija

PUCNJAVA U SIJETLU! Tri osobe poginule, šest povređeno u nargila baru!

Foto: Tanjug/AP

Tri osobe su poginule, a šest je ranjeno danas u pucnjavi u sali za nargile u južnom Sijetlu u američkoj državi Vašington, saopštile su vlasti.

Gradska policija nije odmah objavila informacije o mogućem osumnjičenom ili osumnjičenima za pucnjavu u naselju Maunt Bejker, preneo je AP. Policajci su prijavili da su pronašli dva muškarca i ženu sa ranama od vatrenog oružja.

Dvojica muškaraca su preminula na licu mesta, dok je žena kasnije preminula u bolnici od zadobijenih povreda, saopštila je policija. Od šest ranjenih osoba jedna je u kritičnom stanju, navela je policija.

U Americi su česte masovne pucnjave, a poslednja se desila pre dve sedmice. Tada su u Vašingtonu ubijene tri osobe, a dve su hitno prevezene u bolnicu.

Nije saopšteno ko je pucao, da li je uhapšen i šta je motiv pucnjave.

 

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading