MASOVNA PUCNJAVA U VAŠINGTONU! Troje ubijeno, dvoje teško ranjeno!

Autor:

Svet

06.08.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova vrsta nasilja nije prihvatljiva u Distriktu Kolumbija. Ovo nije ratna zona. Želimo da se naši stanovnici osećaju bezbedno, rekla je Smit.

MASOVNA PUCNJAVA U VAŠINGTONU! Troje ubijeno, dvoje teško ranjeno!

Foto: Tanjug/AP

U masovnoj pucnjavi u Vašingtonu u subotu uveče, tri osobe su poginule, a dve su hitno prevezene u bolnicu, saopštila je vašingtonska policija.

Nakon dojave, policija je na licu mesta pronašla petoro upucanih osoba. Dva muškarca i jedna žena poginuli su na mestu, a dva muškarca su prebačena u bolnicu u Vašingtonu, rekla je vršilac dužnosti šefa metropolitenske policije Pamela Smit.

- Ova vrsta nasilja nije prihvatljiva u Distriktu Kolumbija. Ovo nije ratna zona. Želimo da se naši stanovnici osećaju bezbedno - rekla je Smit.

Smatra da se zajednica mora uključiti u zaustavljanje nasilja u gradu.

- Shvatamo da možda ima i drugih koji su možda povređeni večeras. Tražimo od vas da se javite. Ne možemo se oslanjati na odeljenje gradske policije da utvrdi šta funkcioniše, a šta ne - rekla je ona.

Nije saopšteno ko je pucao, da li je uhapšen i šta je motiv pucnjave.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading