DEČAK (13) NA SMRT PRETUKAO DRUGA ZA VREME ODMORA, PA SE VRATIO U ŠKOLU: Telo dečaka pronađeno u napuštenoj kući!

Autor:

Svet

08.07.2023

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema lokalnim izveštajima, 13-godišnji dečak iz Argentine uhapšen je nakon što je navodno priznao da je nasmrt pretukao svog najboljeg druga tokom pauze za ručak.

DEČAK (13) NA SMRT PRETUKAO DRUGA ZA VREME ODMORA, PA SE VRATIO U ŠKOLU: Telo dečaka pronađeno u napuštenoj kući!

Foto: Printscreen

Hapšenje je usledilo nakon što je telo Hoakina Speranija (14) pronađeno u napuštenoj kući nekoliko dana nakon što su roditelji prijavili njegov nestanak kada se nije vratio kući 29. juna.

 

Hoakin je poslednji put viđen kako izlazi iz škole u vreme ručka zajedno sa svojim prijateljem u malom gradu Labulaje u Argentini.

 

Bezbednosni snimci tog dana pokazuju kako dečaci hodaju rame uz rame i smeše se, a zatim ulaze u kuću u kojoj je kasnije pronađeno Hoakinovo telo.

Ubrzo nakon toga, neimenovani osumnjičeni je izašao bez Hoakina, a zatim se vratio u školu do kraja dana gde je žrtvin bicikl ostao privezan, navodi La Nacion.

„Taj dečak je psihopata. Bio je Hoakinov prijatelj“, rekla je za Telam izbezumljena majka žrtve Mariela Flores.

„Zajedno su išli u osnovnu školu. Bili su tamo na rođendanskim zabavama jedni drugima“, dodala je.

 

Dok je policija provela dva dana u potrazi za Hoakinom, njegov prijatelj je navodno lagao policiju sa lažnim informacijama o tome gde bi se mogao nalaziti.

 

Tri dana kasnije, komšija u potrazi sa rođacima Hoakuina proverio je napuštenu kuću i otkrio telo.

„Šetali smo sa dvojicom njegovih rođaka i prošli pored napuštene kuće. Ušli smo unutra i čim smo ušli, videli smo leš”, ispričao je komšija.

„Rođaci su počeli da vrište. Bilo je kao u horor filmu. Video sam telo i nisam mogao da verujem. Nakon toga smo pozvali policiju i oni su nas izveli sa mesta“, naveo je.

Vlasti su utvrdile da je Hoakin dobio najmanje 10 udaraca u glavu toliko žestokih da je verovatno odmah ubijen.

Njegov najbolji prijatelj je navodno priznao da je ubio Hoakina ubrzo nakon što je telo otkriveno. On ostaje u maloletničkom pritvoru, ali je premlad da bi mogao da bude krivično gonjen.

Motiv ubistva ostaje nejasan, a Hoakinova porodica je ostala zbunjena.

„Ne razumem to. Veoma je teško shvatiti, jednostavno ne razumem. Želim da znam zašto je to uradio, ali nemam odgovor“, rekao je njegov otac Martin Sperani.

Florensina najbolja pretpostavka do sada je da je osumnjičeni „bio zaljubljen“ u njenog sina i da je možda imao saučesnika.

„Imam osećaj da u tome ima nešto više i da on nije jedini odgovoran, da je bilo više umešanih“, rekla je ona, prenosi La Nacion.

„Želim da vidim ceo snimak, želim da znam s kim se ukrstio“, dodala je.

Hoakinovo telo je sahranjeno na sahrani u ponedeljak, ali su ga vlasti ekshumirali dan kasnije kako bi nastavili istragu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading