SIN (4) I ĆERKA (8) POGINULI U JEZIVOM POŽARU ZAJEDNO SA MAJKOM: Otac na sve načine pokušao da ih spasi, a uzrok izbijanja vatre je jeziv!

Autor:

Svet

03.07.2023

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz požara je pobegao jedan muškarac, koji je trenutno u kritičnom stanju u bolnici, za kog se veruje da je otac nastradale dece. U požaru su nastradala i dva porodična psa.

SIN (4) I ĆERKA (8) POGINULI U JEZIVOM POŽARU ZAJEDNO SA MAJKOM: Otac na sve načine pokušao da ih spasi, a uzrok izbijanja vatre je jeziv!

Foto: Twitter/Printscreen

Majka G.G. (31) i njeno dvoje dece starosti 8 i 4, poginuli su u petak u požaru u porodičnoj kući u Kembridžu u Britaniji. Kako prenose tamošnji mediji, požar je navodno izazvao električni bicikl koji se u tom trenutku punio.

Iz požara je pobegao jedan muškarac, koji je trenutno u kritičnom stanju u bolnici, za kog se veruje da je otac nastradale dece. U požaru su nastradala i dva porodična psa.

Komšije su oca proglasile "herojem" nakon što su videli da je pokušao da spasi svoju porodicu iz požara koji je izbio oko 1 sat ujutru.

Vatrogasna služba Kembridža je nakon istrage saopštila da je uzrok požara najverovatnije električni bicikl koji se punio i ostao na punjaču dovoljno da se pregreje baterija.

- Vatrogasna služba i specijalni vatrogasni istražitelji, zajedno sa policijskim forenzičkim timovima proveli su vikend u temeljnoj istrazi. Istraga o požaru pokazuje da je najverovatniji uzrok bio električni bicikl na punjaču - rekao je komandant područja Stjuart Smit i apelovao na sve korisnike da pažljivije vode računa o svojim uređajima.

- Znamo da su električni bicikli i skuteri trenutno popularni način ličnog prevoza ali apelujemo na sve da budu svesni potencijalnih rizika i da prate jednostavne mere predostrožnosti kako bi se smanjila verovatnoća pregrevanja baterija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading