NE BIJU SE SAMO SRBI ZA PILETINU: Pogledajte tuču koja je izbila u prodavnici u Australiji zbog POSLEDNJEG PEČENOG PILETA (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

28.06.2023

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalna tuča izbila je u jednoj prodavnici u Australiji zbog piletine, a jedan od kupaca je gurnut uz pult sa mesom i udaren pesnicom u glavu.

NE BIJU SE SAMO SRBI ZA PILETINU: Pogledajte tuču koja je izbila u prodavnici u Australiji zbog POSLEDNJEG PEČENOG PILETA (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Printscreen Daily Mail

Trenutak kada je izbila nasilna tuča snimio je jedan od kupaca koji je tražio četkicu za zube.

Na snimku se vidi grupa od više muškaraca kako se bije pored mesnog dela u prodavnici u Novom Južnom Velsu, dok desetine kupaca gleda. 

Dve radnice su bespomoćno stajale po strani kad je nasilje izbilo.

Grupa muškaraca je već uveliko ušla u borbu dok jedan u crvenom sakou upada sa leve strane, odmah nanoseći udarac u nečiju glavu. 

Usred svega, radnica slučajno udari čoveka koji snima pre nego što se ona okrene i primeti njegovu kameru. 

Komentatori snimka su bili zbunjeni šta je tačno moglo da izazove tuču, a jedan sugeriše da je to možda bilo takmičenje oko poslednjeg komada pečene piletine.

„Muškarci srednjih godina koji se bore protiv onih koji liče na tinejdžere kako su hrabri“, rekao je drugi.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading