HVALA VAM NA HRABROSTI I LOJALNOSTI: Putin se u Kremlju ponovo obratio vojsci i snagama bezbednosti GRAĐANSKI RAT JE ZAUSTAVLJEN!

Autor:

Svet

27.06.2023

12:23 >> 13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije Vladimir Putin zahvalio je celokupnom osoblju Oružanih snaga, snagama bezbednosti i obaveštajcima na hrabrosti, hrabrosti i lojalnosti iskazanoj tokom pokušaja oružane pobune.

HVALA VAM NA HRABROSTI I LOJALNOSTI: Putin se u Kremlju ponovo obratio vojsci i snagama bezbednosti GRAĐANSKI RAT JE ZAUSTAVLJEN!

Foto: Printscreen

Predsednik Rusije Vladimir Putin ponovo je izašao u javnost i u Kremlju se obratio građanima i oružanim snagama Rusije.

 

On je rekao da je vojska u stvari zaustavila građanski rat.

 

- Vaša odlučnost i hrabrost, kao i konsolidacija čitavog ruskog društva, odigrali su ogromnu, odlučujuću ulogu u stabilizaciji situacije, rekao je Putin tokom obraćanja snagama bezbednosti koje su gušile oružanu pobunu.

 

 

- Zaustavili ste građanski rat, dejstvovali ste precizno i usklađeno. Brzo i precizno angažovanje organa za sprovođenje zakona omogućilo je da se zaustavi izuzetno opasan razvoj situacije u zemlji i da se spreče civilne žrtve,  - rekao je predsednik Rusije obraćajući se pripadnicima Ministarstva odbrane, Ruske garde, Federalne službe bezbednosti, policije i Federalne službe obezbeđenja.

 

- Narod, ljudi, vojska nisu bili uz pobunjenike - istakao je ruski lider, dodajući da su ruski vojnici u teškom trenutku za Rusiju stali na put smutnji, rezultat bi bio haos.

Ruski predsednik Vladimir Putin je, tokom obraćanja vojsci, zatražio da se minutom ćutanja oda sećanje na poginule 24. juna.

- Naši saborci, piloti, poginuli su u obračunu sa pobunjenicima i časno su ispunili naređenje i svoju vojnu dužnost. Molim vas da minutom odamo počast.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading