EVO KAKO BI PRINCEZA DAJANA DANAS IZGLEDALA! Veštačka inteligencija napravila fotografiju, ona brzo zapalila internet! (FOTO)

Autor:

Svet

14.05.2023

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komentari na fotografije samo se nižu

EVO KAKO BI PRINCEZA DAJANA DANAS IZGLEDALA! Veštačka inteligencija napravila fotografiju, ona brzo zapalila internet! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Princeza Dajana

O krunisanju kralja Čarlsa III ne prestaje da se priča, a mnogi kraljevski obožavaoci su se zapitali kako bi taj događaj izgledao da je njegova bivša supruga, pokojna princeza Dajana, danas živa. Poznato je da ona ne bi postala kraljica jer se toga odrekla odmah nakon razvoda.

Na Instagramu se pojavila fotografija koju su napravili alati veštačke inteligencije i koja pokazuje kako bi nekada najpopularnija žena na planeti izgledala sa 62 godine da je još živa. Objava je brzo postala viralna senzacija.

 

 

"Ona je kraljica srca. Toliko godina je prošlo od njene tragične i prerane smrti, još je pamte", "Dajana je bila sposobna da bude kraljica", "Bila je jedinstvena žena", "Zauvek u našim srcima", „Nije joj bilo suđeno da postane kraljica“, samo su neki od komentara ispod objave.

Inače, istanbulski digitalni umetnik Alper Iesiltas, koji je koristio veštačku inteligenciju da napravi zapanjujuću seriju fotografija pod nazivom „Kao da se ništa nije dogodilo“, ranije je takođe prikazao kako bi princeza Dajana izgledala danas da je izbegla svoju tragičnu smrt 1997. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading