DOMAR OTEO DEČAKA, PA GA ZADAVIO: Razlog LEDI KRV u žilama, građani u šoku od nove tragedije!

Autor:

Svet

10.05.2023

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do otmice je došlo u ponedeljak u podne dok se dečak igrao u dvorištu zgrade u kojoj je živeo.

DOMAR OTEO DEČAKA, PA GA ZADAVIO: Razlog LEDI KRV u žilama, građani u šoku od nove tragedije!

Foto: Profimedia

Tursku je šokirala užasna smrt 12-godišnjeg dečaka, kojeg je oteo i zadavio domar zgrade, koji je zahtevao otkup od 400.000 evra.

Žrtva priče koja je potresla Tursku jeste Haled Hajaked (12), koji je bio sin zlatara iz Sirije i živeo sa porodicom u Mersini, prenosi grčka Protothema.

Do otmice je došlo u ponedeljak u podne dok se dečak igrao u dvorištu zgrade u kojoj je živeo. Odmah nakon kidnapovanja, kako su preneli turski mediji, nepoznata osoba je pozvala dečakovu porodicu i tražila otkup od 400.000 evra. Zapretila je da će ubiti dečaka ako se obavesti policija.

Turski mediji objavili su i fotografiju na kojoj se navodno nalazi dečak. Na fotografiji se vidi dečak sa vezanim rukama i trakom preko usana.

Telegraf nije mogao nezavisno da proveri autentičnost fotografije.

Nakon poziva otmičara, porodica dečaka je obavestila vlasti, a policajci su počeli sa istragom područja na kojem je Haled poslednji put viđen.

Pregledajući dostupne dokaze kao i snimak kamere, policija je zaključila da se dečak nije udaljio od zgrade u kojoj je živeo sa svojom porodicom, fokusirajući svoje istrage tamo.

Nažalost, Haled je pronađen mrtav u podrumu zgrade, a njegovo telo bilo je umotano u tepih. Kako je ustanovljeno, uzrok smrti je davljenje.

Sumnja je odmah pala na domara zgrade jer je on jedini imao ključeve podruma. Otkriveno je i da su kamere bile deaktivirane nekoliko sati tokom kidnapovanja Haleda.

Policija je na kraju uhapsila Hasana C, koji je optužen za ubistvo dečaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading