ŠTA JE TO SA PUTINOVIM NOGAMA I LICEM?! Šokantno zapažanje Britanaca, ovaj snimak otkriva istinu koju bi Kremlj da zataška?! (VIDEO)

Autor:

Svet

29.11.2022

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko kadrova iz snimka sastanka predsednika Rusije Vladimira Putina sa kazahstanskim kolegom Kasimom Žormatom Tokajevim podgrejali su sumnje da je šef Kremlj boluje od neizlečivih bolesti.

ŠTA JE TO SA PUTINOVIM NOGAMA I LICEM?! Šokantno zapažanje Britanaca, ovaj snimak otkriva istinu koju bi Kremlj da zataška?! (VIDEO)

Foto: printscreen

Kako piše britanski tabloid San, koji je sve samo ne naklonjen Kremlju, Putinove noge tokom sastanka nekontrolisano su se trzale, što može biti znak Parkinsonove bolesti.

Uz to, kako navodi britanski tabloid koji je i ranije u više navrata objavljivao tvrdnje o Putinovom teškom zdravstvenom stanju, lice šefa Kremlja bio je crveno i podbulo, što je ponovo aktualizovalo tvrdnje o tome da ruski lider boluje od kancera.

- Na snimku se vidi kako se Putinove noge potresaju i lupkaju o pod dok je ruski tiranin pričao o "posebnom značaju" sastanka - navodi se u članku poznatog britanskog medija i dodaje da se na snimku vidi kako se Putin hvata za desnu ruku.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- To je posebno interesantno ako se ima u vidu da je nekoliko meseci pre Putin u javnosti viđen u šokantnom izdanju kada je moglo da se vidi kako mu desna ruka nekontrolisano visi pored tela - piše autor San.

Sa druge strane, analizirajući ponašanje Tokajeva tokom susreta, britanski medij navodi da je kazahstanski lider u više navrata izbegavao pogled ruskog lidera.

Podsetimo, kako je Republika već pisala, zvanična Moskva oštro je demantovala glasine o navodnim Putinovim bolestima, poručujući da je Putin izvanrednog zdravlja.

Pogledajte snimak i procenite sami.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ja

29.11.2022 16:43

Ako Britanci pisu ovakve gadosti, pa zasto ih vi prenosite?!? Toliko u poslednje vreme svuda pljuje te po Rusiji i Rusima, sram vas bre bilo!!!

RS

29.11.2022 17:53

Vi ste gori bolesnici sto prenosite ovakve vesti. A svi znaju o postenju Engleza.