ISPLIVAO JEZIV SNIMAK POKUŠAJA OTMICE DEČAKA: Pratili ga na putu od škole, a onda je on izgovorio jednu rečenicu i spasao se - svi se dive hrabrom detetu (VIDEO)

Autor:

Svet

17.11.2022

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak je uspeo je da pobegne zahvaljujući ženi u obližnjoj prodavnici, a jedna rečenica je bila spas.

ISPLIVAO JEZIV SNIMAK POKUŠAJA OTMICE DEČAKA: Pratili ga na putu od škole, a onda je on izgovorio jednu rečenicu i spasao se - svi se dive hrabrom detetu (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/6abc Philadelphia

Dečak u prdavnici u Pensilvaniji

Desetogodišnji dečak uspeo je da pobegne nepoznatoj ženi koja ga je pratila na putu iz škola ka kući, pošto se plašio da će ga oteti.

Semiju Grinu (10), prišla je jeziva žena dok je šetao ulicom u Potstaunu u Pensilvaniji u SAD-u. Pitala ga je zašto je sam, gde mu je porodica i gde mu je tata – što je dečaka odmah upozorilo na potencijalnu opasnost.

Uspeo je da pobegne zahvaljujući ženi u obližnjoj prodavnici koju često posećuje.

Dok je bio tamo, šapnuo je ženi iza blagajne da se pretvara da mu je majka, jer ga neko prati. Srećom, žena po imenu Hana je to učinila i čak zaključala vrata jezivoj ženi koja je htela da uđe u radnju.

Ubrzo je žena koja je htela da otme dečaka pobegla.

Govoreći za lokalne medije, dečakov tata je rekao:

- Semiju je rekla da me poznaje i da ide u lokalni supermarket, da on ako krene sa njom može da dobije šta god želi. Razmislite o svakom scenariju koji je mogao da se desi – učite svoju decu kako da se snađu.

Objašnjavajući trenutak kada je dečak ušao u radnju, prodavačica Hana je rekla:

- On mi je šapnuo, "pretvaraj se kao da si moja mama", a ja sam samo rekla, "u redu idi pozadi". Nije želeo da se pomeri od mene.

Policijska uprava u Potstaunu uspela je da uđe u trag ženi i ona je odvedena u službu za mentalno zdravlje na procenu.

Vlasnica prodavnice, Dani Smal, pohvalila je dečaka i prodavačicu što su se mirno nosili sa situacijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading