OGLASIO SE MEĐUNARODNI SUD PRAVDE! Stiglo naređenje Putinu: Rusija mora ODMAH da obustavi sve vojne akcije na teritoriji Ukrajine!

Autor:

Svet

16.03.2022

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Međunarodni sud pravde (MSP) naložio je danas Rusiji da odmah obustavi vojne akcije u Ukrajini, u presudi povodom tužbe Kijeva protiv Moskve

OGLASIO SE MEĐUNARODNI SUD PRAVDE! Stiglo naređenje Putinu: Rusija mora ODMAH da obustavi sve vojne akcije na teritoriji Ukrajine!

Foto: Tanjug/AP

- Ruska Federacija treba odmah da obustavi vojnu operaciju koja je počela 24. februara na teritoriji Ukrajine - navele su sudije u presudi, prenosi Rojters.

Oni takođe traže od Moskve da i druge snage pod njenom kontrolom ili koje imaju podršku Rusije prekinu vojna dejstva.

Podsetimo, u toku je 21. dan specijalne vojne operacije ruskih snaga u Ukrajini. Šta se sve dešavalo u toku današnjeg dana možete pratiti u našem blogu uživo.

Bonus video:

 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
ja

16.03.2022 17:15

Evo,sada ce vas poslusati..........

Odgovori 10 0
dimitri

16.03.2022 18:14

To nije medunarodni sud pravde TO JE SUD BAGRE I ZLOCINACA AMERIKE I EVROPE GDE STE BILI 20 GODINA RATA U AVGANISTANU RAT U IRAKU RAT U SIRIJI RAT U LIBIJI E SAD DA VAS PITAM ZA RAT NA SRBIJU BILI STE NEPISMENI DA NAPISETE DA SE PREKINE RAT U SRBIJI JER TAKO VI STE JEDNA PLJACKASKA ORGANIZACIJA I NISTA DRUGO ZASTO NE ODETE DA BRANITE FASISTE U UKRAJINI NEGO NAREDUJETE STATREBA DA RADI RUSIJA

Odgovori 17 0
MrKamenjarac

17.03.2022 13:34

....I JU BRE OD STRAHA JE PRDNUO NA HAAG;TA ZLOCINACKA ORGANIZACIJA JE SUD SAMO ZA PRAVOSLAVNE....A SOTONE I DALJE VLADAJU. VIDECEMO HOCE LI TAJ TAKOZVANI SUD PRAVDE OSUDITI AMERIKU I OSTALE SAUCESNIKE ZA BIOLOSKE LABARATORIJE U UKRAJINI????