Planirao UBISTVO devojke koju je UPOZNAO NA TINDERU: Danima je uhodio jer ga je odbila (VIDEO)

Autor:

Svet

11.03.2022

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojku iz Masačusetsa nožem je na smrt izbo muškarac kojeg je upoznala na Tinderu.

Planirao UBISTVO devojke koju je UPOZNAO NA TINDERU: Danima je uhodio jer ga je odbila (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Miku Ort (21) iz Vinčestera u Masačusetsu navodno je ubio osumnjičeni Tomas R. (27) iz Holandije, nakon što je odbila da bude sa njim. Kako je poznato, zločin se desio u njenom stanu u holandskom Leuvardenu u nedelju ujutro, a potom je Tomas slučajno napravio požar pokušavajući da izvuče devojku iz zgrade. Mediji prenose da je postao izuzetno ljubomoran na nju pošto se ubrzo po njihobom upoznavanju na Tinderu devojka pomirila i sa bivšim momkom.

Mika je upoznala Tomasa R. na Tinderu, mreži za upoznavanje, koji je počela da koristi nakon što je okončala dvogodišnju vezu. Tomas je u međuvremenu navodno postao nasilan i nastavio da je uhodi nakon što se ona ponovo pomirila sa Majklom; slao joj je poruke putem drugih društvenih platformi poput WhatsApp, stalno je provodio vreme u ulici u kojoj ona živi, i na kraju je pratio putem GPS uređaja koji je postavio na njen bicikl.

Republika

Foto: twitter.com/DailyMirror

Uviđaj

 

Policija je primila poziv od Ortove oko 3.30 u nedelju ujutro, koji je bio u vezi sa požarom u njenom stanu na Tvebaksmarktu u Leuvardenu. Požar je ugašen i tada su, nažalost, pronašli Mikino telo. Druga dva muškarca koja su živela u zgradi, starosti 25 i 30 godina, zadobili su teške povrede.

Požar je navodno izbio nakon što je Tomas bacio zapaljivu bombu na kuću kako bi isterao ostale stanare napolje, a na stepeništu je izbila tuča između dvojice stanara. Za to vreme Tomas je otišao gore i ubo Ortovu oštrim predmetom. Tomas, koji je živeo u kući svojih roditelja iznad prodavnice optike, uhapšen je u nedelju oko 5 sati ujutru u blizini Lira u Nemačkoj, nakon što je pobegao automobilom van zemlje, preneli su lokalni mediji i Dejli Mejl.

Njega su predali roditelji, koji su, kako se tvrdi, alarmirali lokalnu policiju nakon što ih je kontaktirao dok je bežao. On se trenutno nalazi u Nemačkoj sve dok ga ne budu izručili u Holandiju, gde će biti saslušan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading