Jovana Jeremić u ŠOKU nakon STRAVIČNIH DETALJA: Dragana Vidojković do detalja opisivala MUČKO zlostavljanje i guranje POLNOG ORGANA u usta od strane muža! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.03.2022

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Vidojković je nakon Republike, gostovala kod Jovane Jeremić i potvrdila stravične informacije o zlostavljanju!

Jovana Jeremić u ŠOKU nakon STRAVIČNIH DETALJA: Dragana  Vidojković do detalja opisivala MUČKO zlostavljanje i guranje POLNOG ORGANA u usta od strane muža! (VIDEO)

Foto: printscreen/TVPink

Jovana Jeremić

Dragana Vidojković bivši rijaliti igrač i kaskader pre par dana je napravila pravi potres u medijima kad je otkrila da je bivši suprug mučki pretukao pred decom, a da je tortura trajala godinama unazad, te se tad momentalno oglasila za naš portal i otkrila sve detalje brutalnih silovanja i zlostavljanja u potresnoj ispovesti.

Republika je prva prenela stravične informacije iz doma Vidojkovićeve, a danas je Dragana gostovala kod Jovane Jeremić te je potvrdila brutalne informacije i ostavila voditeljku u šoku.

Jovana je pitala da joj prepriča kako je to sve započelo, a ona je započela vidno istraumirana:

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Dragana Vidojković

 

- Kad je došao da preuzme decu, on je krenuo za mnom da me hvata, kad ima pomračenje svesti me napada i se*sualno, i svojevremeno sa stomakom do zuba, davala sam sebi inekciju, on dolazi sa tezge dok je radio kao di džej, penje se na mene i polni organ mi gura u usta, ovde su u pitanju deca koja nisu kriva, deca su bila i u policiji i u centru za socijalni rad, deca me stalno pitaju sto me je tata sutirao, što me je tukao, oni ne razumeju sve ovo.

- Meni je cilj da zastitim svoju decu, da imam normalan život, bez trzavica, bez menjanja brave, odlaženje u centar za socijalni rad.- pa se Dragana osvrnula na to da smatra da bi za njega bilo bolje da mu se oduzme starateljstvo:

- Njemu su deca samo teret, on se preko dece meni sveti. Bivša žena neće da se ganja sa njim za 4.000 dinara, pa ga je batalila. Sama izdržavam decu, imam jednu platu, omogućim im sta je u mojoj moći." Humanist" je uspeo da mene bezbedno prebaci iz Trstenika ovde, možda cak ne bi bila ni živa, posebna zahvalnost ide njima.

Snimak intervjua za Republiku možete videti u celosti na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading