KREĆE HAOS! PREKO 10.000 ČEČENSKIH BORACA SPREMNO ZA RAT! Kadirov nemilosrdan: Zauzećemo najvrelije tačke u Ukrajini (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

25.02.2022

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Čečenije Ramzan Kadirov okupio je preko 10.000 svojih boraca koji su spremni da se pridruže ruskoj vojsci u delovanju na Ukrajinu.

KREĆE HAOS! PREKO 10.000 ČEČENSKIH BORACA SPREMNO ZA RAT! Kadirov nemilosrdan: Zauzećemo najvrelije tačke u Ukrajini (VIDEO)

Foto: instagram.com/printscreen

Povodom trenutne situacije koja se dešava na istoku čečenski lider Kadirov u Groznom okupio je više od 10.000 boraca čečenskih organa za sprovođenje zakona.

- Zvanično izjavljujem da će najvrelije tačke u Ukrajini zauzeti čečenski borci, borci koji služe na putu Ahmata-Hadži Kadirova - rekao je on

Inače nešto ranije Kadirov je izjavio da ruski predsednik Vladimir Putin sigurno neće dozvoliti zapadnim državama da otvore vojne baze u Ukrajini, te da su oni pešadija koja je spremna  da bez problema izvrši postavljene zadatke i uništi neprijatelja.

 

 

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ЖАРКО

25.02.2022 15:51

ПРОКЛЕТИ АМЕРИ ЗАВАДИШЕ ДВА БРАТСКА НАРОДА,ДА СЕ МЕЂУСОБНО УБИЈАЈУ ЗА ЊИХОВ РАЧУН.ЖАО МИ ЈЕ УКРАЈИНАЦА ШТО ГИНУ ЗА АМЕРИЧКЕ ИНТЕРЕСЕ,УМЈЕСТО ДА СЕ УЈЕДИНЕ СА РУСИЈОМ И ЗГАЗЕ ПРОКЛЕТНИКЕ ПРЕКО ОКЕАНА,КОЈИ ПРАВЕ РАТОВЕ ШИРОМ СВИЈЕТА.

Odgovori 10 1