HOROR! Mladić pojeo ostatke NUDLI iz frižidera, 20 časova kasnije ODSEKLI su mu obe noge i sve prste

Autor:

Svet

21.02.2022

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić pojeo ostatke hrane i dobio sepsu - epilog ove priče je čist horor!

HOROR! Mladić pojeo ostatke NUDLI iz frižidera, 20 časova kasnije ODSEKLI su mu obe noge i sve prste

Foto: Tanjug/AP

Koliko je opasno jesti pokvarenu hranu pokazuje sličaj strudenta iz Velike Britanije kome su lekari jedva spasili život nekon što se "počastio" ostacima obroka koje je njegov cimer ostavio u frižideru.

Momak je u frizu našao ostatke nudli sa piletinom, a koje je njegov prijatelj prethodno veče doneo iz restorana, i bez mnogo razmišljanja ih smazao. Nije prošlo mnogo, počeo je da se oseća loše, javio se jak bol u stomaku i mučnina

Cimer ga je brže-bolje odveo u bolnicu, a nedugo zatim su mu se po telu pojavile ljubičaste fleke, a koža je bila neosetljiva na dodir. Sledeći simptom bila je jako visoka temperatura, puls od 166 otkucaja u minuti, pa su lekari morali da mu daju sedative, stoji u izveštaju u časopisu "New England Journal of Medicine". Nije bilo sumnje, dobio je sepsu!

Republika

Foto: pixabay.com

 

Nakon što se sepsa proširila na udove, lekari su bili prinuđeni da mu amputiraju deo svih 10 prstiju, kao i obe noge ispod kolena. Momku je bilo toliko loše, da su morali da ga prebace helikopterom na odeljenje intenzivne nege u bolje opremljenu bolnicu kako bi mu spasili život. U izveštaju stoji i da prethodno nije imao alergije, primio je redovne vakcine u detinjstvu i nije posebno uzimao alkohol, iako je pušio dve kutije cigareta nedeljno i konzumirao marihuanu svakodnevno.

- Pacijent se osećao  dobro do 20 sati pre prijema u bolnicu, gde je primljen sa razarajućim bolom u stomaku i mučninom nakon što je pojeo nudele i piletinu, ostatke obroka iz jednog restorana - piše u izveštaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Goran

21.02.2022 16:15

Nije dobio sepsu od nudli. Hrana u frizideru sr ne kvari tako brzo, niti se sepsa tako dobija. Lekari nisu nasli pravi uzrok njegovog stanja.

Odgovori 48 3