ZAKUVAVA SE U DONBASU, UKRAJINCI DIGLI TENKOVE! Hitna reakcija Narodne milicije, NAPETOST RASTE!

Autor: Republika

Svet

16.02.2022

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinske snage rasporedile su više od 20 tenkova na kontakt liniji u Donbasu.

ZAKUVAVA SE U DONBASU, UKRAJINCI DIGLI TENKOVE! Hitna reakcija Narodne milicije, NAPETOST RASTE!

Foto: Tanjug/AP

Zaoštrava se situacija između Rusije i Ukrajine! Poslednje informacije kažu da su ukrajinske snage rasporedile više od 20 tenkova kod sela Podlesno, nedaleko od kontakt linije u Donbasu, saopštili su u pred službi Narodne milicije Luganske narodne republike.

- Protivnik, kršeći 3. tačku dodatnih mera za obezbeđivanje primirja, nastavlja da raspoređuje naoružanje i vojnu tehniku u naseljima na teritoriji pod kontrolom Kijeva - navode u Narodnoj miliciji, prenosi Sputnik.

Predstavnik pres službe Narodne milicije LNR Anton Mikužis rekao je i da je Kijev u zonu operacija u Donbasu uputio borce obučene za primenu protivtenkovskih raketnih sistema NLAW i američkih minobavača M 141.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ukrajinski tenkovi, Ilustracija

Podsetimo, naoružane ukrajinske snage iz pravca naselja Orehovo, pod kontrolom Kijeva, juče su iz snajpera pucale na naselje Golubovsko, pod kontrolom LNR, i ubili jednog pripadnika Narodne milicije.

Ukrajinske snage su pucale nakon 18 dana tišine, naveo je predstavnik LNR. Narodna milicija LNR uzvratila je vatrom po položajima ukrajinske vojske u Donbasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading