RUSKI POLICAJAC UBIJEN IZ SNAJPERA: Nakon 18 dana tišine odjeknuo pucanj!

Autor: Republika

Svet

15.02.2022

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnik Narodne milicije Luganske narodne republike poginuo je kada su ukrajinske snage otvorile vatru na teritoriju LNR.

RUSKI POLICAJAC UBIJEN IZ SNAJPERA: Nakon 18 dana tišine odjeknuo pucanj!

Foto: www.profimedia.rs

- U 15 sati po moskovskom vremenu, naoružane ukrajinske snage su iz pravca naselja Orehovo, pod kontrolom Kijeva, iz snajpera pucali na naselje Golubovsko, pod kotrolom LNR, i ubili jednog pripadnika Narodne milicije - rekao je predstavnik LNR u Zajedničkom centru za kontrolu i koordinaciju režima prekida vatre (SCKK).

Ukrajinske snage su pucale nakon 18 dana tišine, naveo je predstavnik LNR.

Kijev i zapadne države u poslednje vreme izražavaju zabrinutost zbog navodnog povećanja „agresivnih dejstava" Rusije u blizini granica Ukrajine.

Sa druge strane, Rusija je u više navrata negirala optužbe Zapada i Ukrajine za „agresivna dejstva", navodeći da nikome ne preti i nema nameru nikoga napada, a optužbe o „ruskoj agresiji" koriste se kao izgovor da se što više vojne tehnike NATO-a rasporedi u blizini ruske granice.

Zapad takođe optužuje Moskvu da planira „invaziju" na Ukrajinu i pojačava svoje prisustvo u Istočnoj Evropi.

Rusija odbacuje sve tvrdnje, ističući da premešta trupe unutar svoje teritorije i podseća da ne učestvuje u unutrašnjem ukrajinskom sukobu i ne krši nikakve sporazume, za razliku od Kijeva koji Minske sporazume ne poštuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading