"KAKO JE BILO, HOĆEMO LI TO PONOVITI?": Muškarac se u komšiluku INTIMNO IŽIVLJAVAO nad devojčicom (14), a kada je uhapšen KAZNA JE ŠOKIRALA SVE

Autor:

Svet

20.04.2024

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ušao je u njenu sobu, počeo da je dira po nogama, pa pokušao da je poljubi, a onda je krenuo da joj skida nasilno pantalone

"KAKO JE BILO, HOĆEMO LI TO PONOVITI?": Muškarac se u komšiluku INTIMNO IŽIVLJAVAO nad devojčicom (14), a kada je uhapšen KAZNA JE ŠOKIRALA SVE

Foto: Profimedia

Tridesetšestogodišnji muškarac iz Zagorja osuđen je na 4,5 godina zatvora zbog seksualnog uznemiravanja devojčice (14) sa čijom se majkom tada družio.

Javnost nije dočekala kaznu sa odobravanjem, budući da su očekivali da će mnogo duže ostati iza rešetaka.

On je intezivno posećivao majku žrtve i zlostavljao dete tokom tih poseta. Pretio joj je da o tome ćuti, a onda ju je pozvao i pitao da "opet ponove isto".

"Kako je bilo, hoćemo li to ponoviti?", rekao je muškarac žrtvi nekoliko dana nakon što se prvo zlostavljanje desilo, piše 24sata.

On je nepravosnažno osuđen na 4,5 godina zatvora zbog polnog zlostavljanja maloletnice čiji identitet neće biti otkriven zbog zaštite interesa deteta.

On je, prema presudi Županijskog suda u Zagrebu, neutvrđenog dana u junu ili julu 2022. godine došao u kuću svoje prijateljice na širem zagrebačkom području.

Kada je njena ćerka, tada četrnaestogodišnjakinja koja se družila sa detetom silovatelja, otišla u svoju sobu on ju je nakon nekog vremena krenuo za njom.

Kako se navodi, muškarac je u sobu ušao i seo pored nje i počeo je da je dira po nogama.

Ona mu je odbrusila: "Pusti me!".

Nakon toga je ustao i ugasio svetlo, pa je pokušao da je poljubi i skinuo joj pantalone i gaćice.

"Zvaću mamu", rekla mu je devojčica, prenose hrvatski mediji.

Na to joj je jednom rukom zatvorio usta, a drugom je držao njene ruke i silovao je dok je ona plakala. Na kraju joj je rekao i da o tome što se dogodilo ne sme ništa da kaže.

Nakon nekoliko dana ju je nazvao i pitao: "Kako je bilo, hoćemo li to ponoviti?".

Optuženi nije bio na objavi presude. U zatvorsku kaznu računa mu se vreme koje je proveo u istražnom zatvoru, od jula 2022. godine do februara 2023. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading