PLJAČKAŠ NAPAO STARICU, PA JOJ UKRAO NOVAC: Drama u Hrvatskoj, sve se odigralo u kući oštećene!

Autor:

Svet

19.04.2024

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasilnik je ukrao nekoliko stotina evra od oštećene.

PLJAČKAŠ NAPAO STARICU, PA JOJ UKRAO NOVAC: Drama u Hrvatskoj, sve se odigralo u kući oštećene!

Foto: Tanjug

U nedelju oko 15 sati, 84-godišnja žena postala je žrtva razbojništva kada je nepoznati muškarac upao u njenu porodičnu kuću u Pitomači. Prema izveštaju policije, razbojnik je iskoristio nezaključana vrata da bi ušao u kuću, nakon čega je napao stariju ženu i privremeno je onesposobio telesnom snagom. Nakon toga, počinilac je počeo da razbacuje stvari po kući i ukrao je nekoliko stotina evra pre nego što je pobegao sa lica mesta.

Hapšenje i podnošenje krivične prijave

Policija je uspela da identifikuje 46-godišnjeg počinioca ovog krivičnog dela te je on uhapšen i predat pritvorskom nadzorniku Policijske uprave virovitičko-podravske. Nadležnom Županijskom državnom tužilaštvu u Bjelovaru podneta je krivična prijava protiv njega. Važno je napomenuti da oštećena žena nije zadobila telesne povrede tokom ovog napada.


Ova teška krađa je izazvala uznemirenje u lokalnoj zajednici, a nadležne institucije preduzele su brze korake kako bi identifikovale i uhapsile počinioca ovog zločina. Još uvek se istražuju detalji ovog slučaja, a nadležni organi rade na tome da pruže podršku oštećenoj ženi i njenoj porodici.

Napadi na starije osobe predstavljaju ozbiljan problem, a lokalne zajednice često preduzimaju mere kako bi se borile protiv ovakvih zločina. Ovaj slučaj podseća nas na važnost obezbeđivanja sigurnosti starijih građana, kao i na potrebu za edukacijom o prevenciji napada i zaštiti domova. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading