(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SA VISOKE STENE SKOČIO PA SE "ZAKUCAO" U DRUGU STENU: Pogrešna procena zamalo bila kobna!

Autor:

Svet

18.04.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek je zadobio ozbiljne povrede nakon što je pogrešno procenio svoj skok i udario u suprotnu stranu stena.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SA VISOKE STENE SKOČIO PA SE "ZAKUCAO" U DRUGU STENU: Pogrešna procena zamalo bila kobna!

Foto: Printscreen/Twitter/Canario Today

Užasavajući incident se odigrao na Charco El Tanconu u Puerto Santiagu, na Tenerifima, kada je 40-godišnji čovek pogrešno izračunao svoj skok sa litice, sletevši na stene ispod, što je šokiralo i užasnulo posmatrače.

Čovek je zadobio ozbiljne povrede nakon što je pogrešno procenio svoj skok i udario u suprotnu stranu stena. Ova tragična događaj služi kao podsetnik na opasnosti povezane sa ovom naizgled idiličnom lokacijom.


Uprkos svojim kristalno čistim vodama koje privlače turiste iz celog sveta, Charco El Tancon se smatra izuzetno opasnim mestom. Mirne vode mogu brzo postati nemirne, a plivači koji se upuštaju u bazen rizikuju sudar sa stenama. Više turista je izgubilo život pokušavajući skokove sa ove litice.

 

 


Povređeni čovek je spašen iz mora od strane svojih prijatelja pre dolaska hitnih službi na lice mesta. Portparol hitnih službi je izjavio da je 40-godišnji strani državljanin prevezen u Univerzitetsku bolnicu Hospiten Sur kolima hitne pomoći, gde je dobio tretman za teške povrede donjih ekstremiteta.

Incident je izazvao poziv za oprez od strane lokalnih vlasti i organizacija, koji su pozvali ljude da obrate pažnju na upozoravajuće znakove i izbegavaju posetu ovom opasnom mestu.

Organizacija posvećena sprečavanju ovakvih nesreća na Kanarskim ostrvima izdala je saopštenje izražavajući ogorčenje zbog nemarnog ponašanja pojedinaca koji rizikuju svoje živote zarad sadržaja na društvenim mrežama, uprkos jasnim upozoravajućim znakovima. Naglašavajući potrebu za prevencijom i zdravim razumom, portparol je apelovao protiv daljih neodgovornih akcija i tragedija na moru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading